Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gallant Thunder Calm Lions
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
52% Spel op eigen helft 48%
8 Doelpogingen 14
3 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 17.1
zwak Schieten slecht
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen hopeloos


3e minuut.
Wai Tik verovert de bal door een tackle van achteren. Siu Wai bereikt de bal nog maar net als eerste. Siu Wai probeert naar een medespeler te passen. Wai Tik bereikt de bal nog maar net als eerste. Wai Tik schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

5e minuut.
Klungelig pakt Man Wing de bal. Siu Ming is nu in balbezit. Siu Ming met een sublieme pass. Klungelig pakt Chun Yin de bal. Chun Yin haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Yiu Lun probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

11e minuut.
Wai Tik kopt de bal weg. Siu Wai met een sublieme pass. Emerson Becker probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Chun Yin is nu in balbezit. Chun Yin draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

14e minuut.
Chung Man kopt de bal weg. Klungelig pakt Koon Pong de bal. Kung Pok begaat een overtreding. Kung Pok krijgt een gele kaart.

25e minuut.
Mazaka geeft de bal voor. Inworp. Hon Wang met een snelle inworp. Tsz Yeung rent richting de bal. Tsz Yeung geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
Gallant Thunder - Calm Lions 0:1

28e minuut.
Mazaka heeft problemen om de bal te vangen. Tsz Yeung bereikt de bal nog maar net als eerste. Tsz Yeung passt de bal zonder na te denken. Kam Yuen is nu in balbezit. Kam Yuen schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

33e minuut.
Wai Tik onderschept slim de pass. Koon Pong onderschept slim de pass. Koon Pong probeert naar een medespeler te passen. Kam Yuen is nu in balbezit. Kam Yuen draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Sze Lung rent richting de bal. Hon Wang verovert de bal door een tackle van achteren. Siu Chee bereikt de bal nog maar net als eerste. Hon Wang verovert de bal door een tackle van achteren. Hon Wang geeft een lange en hoge pass. Chi Fung verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Tsz Yeung is nu in balbezit. Tsz Yeung geeft een lange en hoge pass. Koon Pong rent richting de bal. Koon Pong passt de bal met de wreef. Kam Yuen probeert de bal aan de voet te houden. Chi Fung verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Kam Yuen rent richting de bal. Kam Yuen haalt uit met een fantastische trap. Chi Fung probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gallant Thunder 63%, Calm Lions 37%.
Gallant Thunder - Calm Lions 0:1

58e minuut.
Siu Chee geeft een hoge lob. Siu Ming bereikt de bal nog maar net als eerste. Man Wing schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Man Wing krijgt een gele kaart.

64e minuut.
Siu Chee probeert naar een medespeler te passen. Tsz Yeung bereikt de bal nog maar net als eerste. Tsz Yeung met een sublieme pass. Kam Yuen is nu in balbezit. Kam Yuen draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Chung Man kopt de bal weg. Kwok Chuen is nu in balbezit. Kwok Chuen speelt de bal door. Kam Yuen bereikt de bal nog maar net als eerste. Kam Yuen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Gallant Thunder - Calm Lions 0:2

81e minuut.
Tsz Chung geeft een hoge lob. Klungelig pakt Sze Lung de bal. Mazaka rent richting de bal. Tsz Yeung verovert de bal door een tackle van achteren. Tsz Yeung draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Gallant Thunder - Calm Lions 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gallant Thunder 41%, Calm Lions 59%.
Gallant Thunder - Calm Lions 0:3