Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Stokes Eagles Vancouver Seagulls
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
42% Spel op eigen helft 58%
11 Doelpogingen 7
3 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.9 gemiddelde waardering 22.5
poor Schieten average
poor Passen poor
hopeless Verdedigen weak


3e minuut.
Tsz Kwan verovert de bal door een tackle van achteren. Tsz Kwan met een sublieme pass. Xiaoyang bereikt de bal nog maar net als eerste. Hon To bereikt de bal nog maar net als eerste. Hon To haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Deshuai rent richting de bal. Yip Tat onderschept slim de pass. Yip Tat passt de bal in één keer door. Ting Fung rent richting de bal. Ting Fung schiet op doel. De bal raakt de paal.

34e minuut.
Siu Wai met een sublieme pass. Zhengchuang bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Siu Wai. Siu Wai krijgt een gele kaart.

34e minuut.
Yiu Fai geeft een hoge lob. Chun Hung is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Yip Tat. Yip Tat krijgt een gele kaart.

35e minuut.
Chun Hung is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Tsz Kwan zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Liyu bereikt de bal nog maar net als eerste. Liyu passt de bal in één keer door. Hon To is nu in balbezit. Hon To schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Tsz Kwan onderschept slim de pass. Tsz Kwan speelt de bal door. Yip Tat bereikt de bal nog maar net als eerste. Liyu verovert de bal door een tackle van achteren. Liyu geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Hon To is nu in balbezit. Hon To schiet op doel. Man Kit kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stokes Eagles 50%, Vancouver Seagulls 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Stokes Eagles - Vancouver Seagulls 0:0

55e minuut.
Kin Fung is nu in balbezit. Da Costa rent richting de bal. Da Costa geeft een hoge lob. Tak Sum rent richting de bal. Tak Sum haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

69e minuut.
Yip Tat met een sublieme pass. Ting Fung is nu in balbezit. Ting Fung passt de bal zonder na te denken. Zhengchuang is nu in balbezit. Zhengchuang schiet op doel. Chor Fung kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

72e minuut.
Yip Tat rent richting de bal. Yip Tat speelt de bal door. Ting Fung rent richting de bal. Ting Fung schiet op doel. Na een snelle pass probeert Wai Ho de bal onder controle te krijgen. Chor Fung bokst de bal weg.

79e minuut.
Liyu geeft de bal voor. Zhengchuang is nu in balbezit. Zhengchuang passt de bal met de wreef. Daar is Ting Fung, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ting Fung draait met de bal, schiet en ... Chor Fung bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Stokes Eagles - Vancouver Seagulls 1:0

81e minuut.
Deshuai zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hiu Fung controleert de bal met de borst. Wing Lok probeert naar een medespeler te passen. Ting Fung is nu in balbezit. Ting Fung haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Chor Fung bokst de bal weg.

85e minuut.
Daar is Tak Sum, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Liyu is nu in balbezit. Liyu passt de bal in één keer door. Zhengchuang rent richting de bal. Zhengchuang schiet op doel. Chor Fung bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stokes Eagles 35%, Vancouver Seagulls 65%.
Stokes Eagles - Vancouver Seagulls 1:0