Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gallant Crows Hong Kong Phooey
Normal Tactiek 442
51% Balbezit 49%
48% Spel op eigen helft 52%
11 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.6 gemiddelde waardering 22.5
poor Schieten weak
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen weak


4e minuut.
Kam Yuen kopt de bal weg. Ka Fai rent richting de bal. Ka Fai passt de bal zonder na te denken. On Cho is nu in balbezit. On Cho schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Gallant Crows - Hong Kong Phooey 0:1

14e minuut.
Kimchua bereikt de bal nog maar net als eerste. Kimchua passt de bal met de wreef. On Cho is nu in balbezit. On Cho haalt uit met een fantastische trap. Chun Shun probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Eric neemt de hoekschop. Kimchua rent richting de bal. Kimchua haalt uit met een fantastische trap. Kwok Leung probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gallant Crows 47%, Hong Kong Phooey 53%.
Gallant Crows - Hong Kong Phooey 0:1

48e minuut.
Chi Kui passt de bal zonder na te denken. Wing Hong rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Wing Hong. Wing Hong krijgt een gele kaart.

61e minuut.
Eric zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Wai Yeung probeert naar een medespeler te passen. Siu Wing met een sublieme pass. Chi Kui bereikt de bal nog maar net als eerste. Chi Kui schiet op doel. De bal raakt de paal.

81e minuut.
Chi Yiu geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kin Wing met de inworp. Wing Hong kan de bal niet met de borst controleren. Wing Hong haalt uit met een fantastische trap. Wai Chuen kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gallant Crows 48%, Hong Kong Phooey 52%.
Gallant Crows - Hong Kong Phooey 0:1