Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bohemian Thunder JD TEAM
Normal Tactiek 433
48% Balbezit 52%
56% Spel op eigen helft 44%
9 Doelpogingen 20
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.6 gemiddelde waardering 25.5
slecht Schieten matig
waardeloos Passen matig
hopeloos Verdedigen waardeloos


3e minuut.
Ji Zhi met de inworp. Chi Pun is nu in balbezit. Chi Pun geeft een hoge lob. Ji Zhi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ji Zhi schiet op doel. De bal raakt de paal.

6e minuut.
Ting Fung speelt de bal door. Eric speelt de bal door. Kwiatek is nu in balbezit. Tat Kong rent richting de bal. Tat Kong schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Eric bereikt de bal nog maar net als eerste. Eric geeft een lange en hoge pass. Sheung Kwai probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kwiatek rent richting de bal. Kwiatek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bohemian Thunder - JD TEAM 0:1

38e minuut.
Ting Fung is nu in balbezit. Ting Fung passt de bal zonder na te denken. Tat Kong bereikt de bal nog maar net als eerste. Tat Kong draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bohemian Thunder - JD TEAM 0:2

40e minuut.
Wing Sing geeft een lange en hoge pass. Inworp. Ji Zhi met een snelle inworp. Chi Pun is nu in balbezit. Chi Pun schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Bohemian Thunder - JD TEAM 1:2

41e minuut.
Zhengchuang verovert de bal door een tackle van achteren. Siu Kei bereikt de bal nog maar net als eerste. Siu Kei speelt de bal door. Tat Kong bereikt de bal nog maar net als eerste. Tat Kong haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bohemian Thunder 55%, JD TEAM 45%.
Bohemian Thunder - JD TEAM 1:2

49e minuut.
Siu Kei passt de bal zonder na te denken. Gülselam rent richting de bal. Gülselam passt de bal in één keer door. Tat Kong rent richting de bal. Tat Kong draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Eric met de inworp. Forest probeert naar een medespeler te passen. Dong rent richting de bal. Kwiatek verovert de bal door een tackle van achteren. Kwiatek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bohemian Thunder - JD TEAM 1:3

68e minuut.
Siu Kei is nu in balbezit. Siu Kei speelt de bal door. Tat Kong bereikt de bal nog maar net als eerste. Tat Kong haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bohemian Thunder - JD TEAM 1:4

76e minuut.
Kwiatek rent richting de bal. Kwiatek draait met de bal, schiet en ... Kimchua heeft problemen om de bal te vangen. Forest rent richting de bal. Forest draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Ting Fung is nu in balbezit. Ting Fung met een sublieme pass. Tat Kong rent richting de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Ting Fung neemt de hoekschop. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Kok Wai verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

90e minuut.
Sze Ho is nu in balbezit. Sze Ho met een sublieme pass. Chi Pun met een sublieme pass. Zhengchuang is nu in balbezit. Zhengchuang haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bohemian Thunder 58%, JD TEAM 42%.
Bohemian Thunder - JD TEAM 1:4