Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Horrible Boyz Bohemian Elephants
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
62% Spel op eigen helft 38%
8 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 18.3
matig Schieten matig
waardeloos Passen hopeloos
slecht Verdedigen waardeloos


1e minuut.
Min Tong geeft een lange en hoge pass. Wai Kit kopt de bal weg. Hiu Fai rent richting de bal. Gang onderschept slim de pass. Gang draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Yee Yung met een sublieme pass. Wing Kin rent richting de bal. Wai Kit speelt de bal door. Gang rent richting de bal. Gang haalt uit met een fantastische trap. Ping Kai verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

9e minuut.
Wing Kin met een sublieme pass. Wai Kit bereikt de bal nog maar net als eerste. Wai Kit geeft een lange en hoge pass. Gang bereikt de bal nog maar net als eerste. Gang draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Horrible Boyz - Bohemian Elephants 0:1

11e minuut.
Ka Ho passt de bal zonder na te denken. Lai Tung heeft problemen om de bal te vangen. Yee Yung is nu in balbezit. Lai Tung onderschept slim de pass. Lai Tung haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Moore verovert de bal door een tackle van achteren. Moore speelt de bal door. Wai Kit probeert naar een medespeler te passen. Gang rent richting de bal. Gang haalt uit met een fantastische trap. Ping Kai probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Horrible Boyz - Bohemian Elephants 0:2

25e minuut.
Tsz Chun verovert de bal door een tackle van achteren. Tsz Chun geeft een hoge lob. Chi Lun heeft problemen om de bal te vangen. Moore bereikt de bal nog maar net als eerste. Moore haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Horrible Boyz - Bohemian Elephants 1:2

28e minuut.
Wing Kin is nu in balbezit. Wing Kin passt de bal zonder na te denken. Wing Chun met een sublieme pass. Lai Tung bereikt de bal nog maar net als eerste. Lai Tung schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Moore rent richting de bal. Wing Kin bereikt de bal nog maar net als eerste. Wing Kin passt de bal met de wreef. Gang rent richting de bal. Gang draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Horrible Boyz 54%, Bohemian Elephants 46%.
Horrible Boyz - Bohemian Elephants 1:2

58e minuut.
Chi Lun trapt de bal weg van het doel. Wai Kit kopt de bal weg. Wai Lung probeert de bal aan de voet te houden. Gang bereikt de bal nog maar net als eerste. Gang schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Wai Tung is nu in balbezit. Wai Tung geeft de bal voor. Chun Shun kopt de bal weg. Gang bereikt de bal nog maar net als eerste. Gang schiet op doel. Paal!

85e minuut.
Chun Shun met een sublieme pass. Chi Ming rent richting de bal. Lai Tung onderschept slim de pass. Lai Tung haalt uit met een fantastische trap. Chi Lun probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Horrible Boyz - Bohemian Elephants 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Horrible Boyz 60%, Bohemian Elephants 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Horrible Boyz - Bohemian Elephants 2:2


Gelijkspel! De teams bereiden zich voor op de extra tijd.

91e minuut.
Wai Kit heeft problemen om de bal te vangen. Wai Kit geeft een hoge lob. Klungelig pakt Wai Lung de bal. Gang bereikt de bal nog maar net als eerste. Gang haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

97e minuut.
Wai Kit is nu in balbezit. Tsz Chun rent richting de bal. Wai Kit onderschept slim de pass. Gang rent richting de bal. Gang haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Horrible Boyz 83%, Bohemian Elephants 17%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Horrible Boyz - Bohemian Elephants 2:2

107e minuut.
Wai Lung geeft een hoge lob. Inworp. Wing Kei met een snelle inworp. Wai Kit is nu in balbezit. Wai Kit haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Horrible Boyz - Bohemian Elephants 2:3

120e minuut.
Yee Yung probeert naar een medespeler te passen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Chun Shun zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Moore rent richting de bal. Moore geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Horrible Boyz 74%, Bohemian Elephants 26%.
Horrible Boyz - Bohemian Elephants 2:3