Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fiery Kingz FC Butch
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
49% Spel op eigen helft 51%
11 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.4 gemiddelde waardering 25.7
zwak Schieten redelijk
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


4e minuut.
Chen passt de bal zonder na te denken. Yiu Fu is nu in balbezit. Yiu Fu probeert naar een medespeler te passen. Chunghui bereikt de bal nog maar net als eerste. Chunghui draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Kai Yeung geeft een hoge lob. Tsz Yeung heeft problemen om de bal te vangen. Tim Sik bereikt de bal nog maar net als eerste. Tsz Yeung onderschept slim de pass. Tsz Yeung schiet op doel. Jevic verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fiery Kingz - FC Butch 0:1

11e minuut.
Hiu Fai bereikt de bal nog maar net als eerste. Tsz Yeung onderschept slim de pass. Barney rent richting de bal. Tsz Yeung verovert de bal door een tackle van achteren. Tsz Yeung haalt uit met een fantastische trap. Jevic verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fiery Kingz - FC Butch 0:2

22e minuut.
Kai Yeung met een sublieme pass. Tsz Yeung rent richting de bal. Yiu Fu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Tsz Yeung roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Tsz Yeung kan niet meer verder spelen. Turkal komt het veld opgelopen.

29e minuut.
Koucheng verovert de bal door een tackle van achteren. Koucheng passt de bal zonder na te denken. Turkal is nu in balbezit. Turkal draait met de bal, schiet en ... Jevic probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fiery Kingz - FC Butch 0:3

31e minuut.
Sze Ho kan de bal niet met de borst controleren. Lin bereikt de bal nog maar net als eerste. Lin passt de bal zonder na te denken. Turkal is nu in balbezit. Turkal schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Jevic trapt de bal weg. Yiu Fu rent richting de bal. Yiu Fu passt de bal met de wreef. Chunghui bereikt de bal nog maar net als eerste. Chunghui draait met de bal, schiet en ... Tsz Leung verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

35e minuut.
Yiu Fu kopt de bal weg. Klungelig pakt Koucheng de bal. Sze Ho is nu in balbezit. Chunghui is nu in balbezit. Chunghui schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Fiery Kingz - FC Butch 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fiery Kingz 52%, FC Butch 48%.
Fiery Kingz - FC Butch 1:3

46e minuut.
Sze Ho is nu in balbezit. Koucheng onderschept slim de pass. Koucheng passt de bal in één keer door. Kai Yeung is nu in balbezit. Kai Yeung geeft de bal voor. Jevic bokst de bal weg.

59e minuut.
Matthew On Wing is nu in balbezit. Matthew On Wing geeft de bal voor. Turkal rent richting de bal. Turkal schiet op doel. Na een snelle pass probeert Loi Keung de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Yiu Fu rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Junsheng. Yiu Fu raakt geblesseerd tijdens het duel. Yiu Fu zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Daar is Chunghui, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sze Ho is nu in balbezit. Sze Ho schiet op doel. Tsz Leung bokst de bal weg.

82e minuut.
Daar is Yiu Fu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lin bereikt de bal nog maar net als eerste. Lin probeert naar een medespeler te passen. Turkal is nu in balbezit. Turkal schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fiery Kingz 45%, FC Butch 55%.
Fiery Kingz - FC Butch 1:3