Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Stokes Kingz Kitchee Crows
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
54% Spel op eigen helft 46%
15 Doelpogingen 13
4 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 19.1
hopeloos Schieten matig
zwak Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


1e minuut.
Tak Sum bereikt de bal nog maar net als eerste. Yang verovert de bal door een tackle van achteren. Ka Sing bereikt de bal nog maar net als eerste. Yang verovert de bal door een tackle van achteren. Yang schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

2e minuut.
Daar is Hiu Kong, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kai Chung bereikt de bal nog maar net als eerste. Kai Chung passt de bal zonder na te denken. Yang is nu in balbezit. Yang haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Pei Tak is nu in balbezit. Pei Tak passt de bal zonder na te denken. Yang bereikt de bal nog maar net als eerste. Yang draait met de bal, schiet en ... King Wah probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Stokes Kingz - Kitchee Crows 0:1

10e minuut.
Wisdom Fofo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Yang bereikt de bal nog maar net als eerste. Kai Chung is nu in balbezit. Yang is nu in balbezit. Yang haalt uit met een fantastische trap. Kwok Leung kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.

12e minuut.
Hiu Kong is nu in balbezit. Hiu Kong geeft een hoge lob. Marcio Gabriel probeert naar een medespeler te passen. Kai Chung is nu in balbezit. Kai Chung schiet op doel. Kwok Leung kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

18e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. King Leung met een harde bal richting middenveld. Wisdom Fofo kopt de bal weg. Kai Chung rent richting de bal. Kai Chung haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Hei Lok bereikt de bal nog maar net als eerste. Tak Sum onderschept slim de pass. Tak Sum speelt de bal door. Chi Wing rent richting de bal. Chi Wing haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
King Wah bereikt de bal nog maar net als eerste. King Wah geeft een lange en hoge pass. Hei Lok is nu in balbezit. Hei Lok geeft een lange en hoge pass. Daar is Sui Hung, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

38e minuut.
Sze Hon bereikt de bal nog maar net als eerste. Yang onderschept slim de pass. Kai Chung rent richting de bal. Yang rent richting de bal. Yang schiet op doel. Paal! Kwok Leung probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

42e minuut.
Kai Chung passt de bal in één keer door. Chi Wing heeft problemen om de bal te vangen. Wisdom Fofo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Chi Wing moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Chi Wing kan niet meer verder spelen. Kwok Fai komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stokes Kingz 64%, Kitchee Crows 36%.
Stokes Kingz - Kitchee Crows 0:1

50e minuut.
King Wah geeft de bal voor. Marcio Gabriel bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Zhao zijn tegenspeler op de grond. Zhao krijgt een gele kaart.

52e minuut.
Yunlong probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kai Chung rent richting de bal. Kai Chung passt de bal in één keer door. Kwok Fai is nu in balbezit. Kwok Fai haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

63e minuut.
Wisdom Fofo speelt de bal door. King Wah bereikt de bal nog maar net als eerste. Yang begaat een overtreding. Yang krijgt een gele kaart.

70e minuut.
Kai Chung is nu in balbezit. Kai Chung geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Zhao de bal onder controle te krijgen. Marcio Gabriel bereikt de bal nog maar net als eerste. Marcio Gabriel haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

72e minuut.
Sze Hon geeft de bal voor. Kai Chung bereikt de bal nog maar net als eerste. Kai Chung passt de bal in één keer door. Kwok Fai bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwok Fai haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Ka Sing bereikt de bal nog maar net als eerste. Hiu Kong bereikt de bal nog maar net als eerste. Hiu Kong passt de bal in één keer door. Kwok Fai bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwok Fai haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Stokes Kingz - Kitchee Crows 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stokes Kingz 44%, Kitchee Crows 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Stokes Kingz - Kitchee Crows 1:1


Gelijkspel! De teams bereiden zich voor op de extra tijd.

97e minuut.
Kai Chung rent richting de bal. Kai Chung geeft de bal voor. King Wah probeert de bal met de borst te controleren. Yang rent richting de bal. Yang haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Kwok Leung verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

103e minuut.
Kai Chung rent richting de bal. Yunlong rent richting de bal. Yunlong geeft een lange en hoge pass. Marcio Gabriel rent richting de bal. Marcio Gabriel draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stokes Kingz 61%, Kitchee Crows 39%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Stokes Kingz - Kitchee Crows 1:1

116e minuut.
Na een snelle pass probeert Kwok Keung de bal onder controle te krijgen. Yang is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kwok Keung. Kwok Keung krijgt een gele kaart. Yang is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Hiu Kong zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. King Wah probeert de bal met de borst te controleren. Yang is nu in balbezit. Yang draait met de bal, schiet en ... Kwok Leung kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stokes Kingz 49%, Kitchee Crows 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Stokes Kingz - Kitchee Crows 1:1


Geen van beide teams kon scoren in de extra tijd, de wedstrijd zal daarom door penalty`s beslist moeten worden.

Kai Chung neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Kwok Leung probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
---
Tak Sum legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. De bal vliegt tegen de lat. King Leung maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
---
Yang legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Stokes Kingz - Kitchee Crows 1:2
---
Kwok Fai neemt een korte aanloop naar de penalty stip. King Leung probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
---
Marcio Gabriel zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. De bal raakt de paal.
---
Sai Ho neemt de penalty, wat een uithaal! De bal vliegt tegen de lat.
---
Hiu Kong zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Kwok Leung probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Stokes Kingz - Kitchee Crows 1:3
---
Kwok Keung legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Stokes Kingz - Kitchee Crows 2:3
---
Wisdom Fofo kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Kwok Leung bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Stokes Kingz - Kitchee Crows 2:4
---