Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Athletic Hamsters On Cue
Normal Tactiek Normal
40% Balbezit 60%
67% Spel op eigen helft 33%
3 Doelpogingen 16
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 26.4
poor Schieten weak
weak Passen weak
poor Verdedigen weak


17e minuut.
Pečinka zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Volpi heeft problemen om de bal te vangen. Volpi passt de bal met de wreef. Vergori rent richting de bal. Vergori haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Athletic Hamsters - On Cue 0:1

20e minuut.
Volpi onderschept slim de pass. Vergori rent richting de bal. Ka Lung onderschept slim de pass. Volpi bereikt de bal nog maar net als eerste. Volpi haalt uit met een fantastische trap. Lawrence kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

28e minuut.
Wing Lun is nu in balbezit. Volpi onderschept slim de pass. Volpi probeert naar een medespeler te passen. Vergori bereikt de bal nog maar net als eerste. Vergori draait met de bal, schiet en ... Lawrence kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Pečinka zal de hoekschop nemen. Ondračka is nu in balbezit. Vergori bereikt de bal nog maar net als eerste. Vergori schiet op doel. Lawrence bokst de bal weg.

33e minuut.
Vodník rent richting de bal. Vodník passt de bal zonder na te denken. Wai Lung rent richting de bal. Babiak verovert de bal door een tackle van achteren. Katsougris geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Kwan Yiu geeft een hoge lob. Ondračka kopt de bal weg. Vergori is nu in balbezit. Vergori draait met de bal, schiet en ... Lawrence probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Athletic Hamsters - On Cue 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Athletic Hamsters 73%, On Cue 27%.
Athletic Hamsters - On Cue 0:2

57e minuut.
Lawrence trapt de bal weg. Chi Hing kopt de bal weg. Sawa probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Sai Kit bereikt de bal nog maar net als eerste. Sai Kit schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Ondračka geeft een hoge lob. Katsougris rent richting de bal. Katsougris speelt de bal door. Klungelig pakt Vergori de bal. Vergori schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Pečinka met de inworp. Volpi rent richting de bal. Volpi probeert naar een medespeler te passen. Ondračka bereikt de bal nog maar net als eerste. Ondračka geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Wei probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kai Chi rent richting de bal. Vergori onderschept slim de pass. Vergori haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Kwan Yiu de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

81e minuut.
Ondračka rent richting de bal. Ka Lung onderschept slim de pass. Ka Lung speelt de bal door. Sai Kit bereikt de bal nog maar net als eerste. Sai Kit schiet op doel. Yiu Chi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Athletic Hamsters 61%, On Cue 39%.
Athletic Hamsters - On Cue 0:2