Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Horrible Cows Redcurrant
Normal Tactiek 424
49% Balbezit 51%
64% Spel op eigen helft 36%
4 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 24.9
weak Schieten adequate
unsatisfactory Passen weak
poor Verdedigen poor


17e minuut.
Yue Hung bereikt de bal nog maar net als eerste. Po Nin bereikt de bal nog maar net als eerste. Po Nin passt de bal in één keer door. Saunders rent richting de bal. Saunders draait met de bal, schiet en ... Ming Kong probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

21e minuut.
Hei Man verovert de bal door een tackle van achteren. Hei Man speelt de bal door. Po Nin rent richting de bal. Saunders rent richting de bal. Saunders schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Mazaka is nu in balbezit. Wai Man onderschept slim de pass. Siu Yuen is nu in balbezit. Wai Man bereikt de bal nog maar net als eerste. Wai Man haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Horrible Cows 64%, Redcurrant 36%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Horrible Cows - Redcurrant 0:0

54e minuut.
Da Costa kopt de bal weg. Inworp. Geng met de inworp. Lai Hin bereikt de bal nog maar net als eerste. Lai Hin geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Lin rent richting de bal. Lin passt de bal zonder na te denken. Min Tong is nu in balbezit. Po Nin onderschept slim de pass. Po Nin draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Chun Nam passt de bal met de wreef. Da Costa bereikt de bal nog maar net als eerste. Da Costa geeft de bal voor. Wai Man rent richting de bal. Wai Man schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Po Nin bereikt de bal nog maar net als eerste. Po Nin passt de bal zonder na te denken. Saunders is nu in balbezit. Saunders draait met de bal, schiet en ... Ka Wai probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Horrible Cows - Redcurrant 0:1

64e minuut.
Da Costa bereikt de bal nog maar net als eerste. Da Costa probeert naar een medespeler te passen. Po Nin speelt de bal door. Saunders is nu in balbezit. Saunders haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Min Tong geeft een lange en hoge pass. Mazaka is nu in balbezit. Mazaka passt de bal met de wreef. Saunders bereikt de bal nog maar net als eerste. Saunders schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Lin geeft een lange en hoge pass. Saunders rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Min Tong ... Strafschop! Saunders raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Saunders legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Horrible Cows - Redcurrant 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Horrible Cows 63%, Redcurrant 37%.
Horrible Cows - Redcurrant 0:2