Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fierce Suburbs HK White Cats
Normal Tactiek Avalanche
41% Balbezit 59%
62% Spel op eigen helft 38%
2 Doelpogingen 21
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.6 gemiddelde waardering 34.3
slecht Schieten goed
slecht Passen matig
slecht Verdedigen slecht


7e minuut.
Papin kopt de bal weg. Yat Hoi bereikt de bal nog maar net als eerste. Francuz onderschept slim de pass. Francuz draait met de bal, schiet en ... Ngo Hin maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Chun Wah probeert naar een medespeler te passen. Papin rent richting de bal. Papin probeert naar een medespeler te passen. Francuz heeft problemen om de bal te vangen. Francuz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fierce Suburbs - HK White Cats 0:1

18e minuut.
Papin rent richting de bal. Ka Wa legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Papin raakt geblesseerd tijdens het duel. Francuz legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Ngo Hin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fierce Suburbs - HK White Cats 0:2

32e minuut.
Tratz met een sublieme pass. Daar is Chi Yuk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tešović met een sublieme pass. Francuz rent richting de bal. Francuz haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

39e minuut.
Tešović is nu in balbezit. Tešović passt de bal met de wreef. Papin is nu in balbezit. Papin haalt uit met een fantastische trap. Ngo Hin probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fierce Suburbs - HK White Cats 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fierce Suburbs 62%, HK White Cats 38%.
Fierce Suburbs - HK White Cats 0:3

50e minuut.
Higuera geeft de bal voor. Chi Yuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Tešović verovert de bal door een tackle van achteren. Papin rent richting de bal. Papin haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Duilach rent richting de bal. Duilach geeft de bal voor. Inworp. Sebastian David met de inworp. Tsz Lung geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

59e minuut.
Quankun heeft problemen om de bal te vangen. Kam On is nu in balbezit. Chun Wah verovert de bal door een tackle van achteren. Francuz is nu in balbezit. Francuz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Papin raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Navarro komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Chi Yuk probeert de bal met de borst te controleren. Tešović rent richting de bal. Tešović geeft een lange en hoge pass. Navarro is nu in balbezit. Navarro haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fierce Suburbs - HK White Cats 0:4

81e minuut.
Daar is Tsz Lung, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Higuera rent richting de bal. Higuera probeert naar een medespeler te passen. Francuz bereikt de bal nog maar net als eerste. Francuz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fierce Suburbs 63%, HK White Cats 37%.
Fierce Suburbs - HK White Cats 0:4