Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kitchee Donkeys hypebeast
Normal Tactiek 523
39% Balbezit 61%
75% Spel op eigen helft 25%
1 Doelpogingen 25
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 33.5
waardeloos Schieten solide
slecht Passen redelijk
slecht Verdedigen zwak


8e minuut.
Jevic rent richting de bal. Gherman bereikt de bal nog maar net als eerste. Gherman passt de bal met de wreef. Spiegel is nu in balbezit. Spiegel schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kitchee Donkeys - hypebeast 0:1

9e minuut.
Januszczak komt het veld opgelopen.

10e minuut.
Ropśnik passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Novrianto de bal. Gherman rent richting de bal. Gherman geeft een hoge lob. Spiegel springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Ropśnik is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Jevic. Ropśnik is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Sznaucner zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Spiegel is nu in balbezit. Spiegel haalt uit met een fantastische trap. Changzhi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kitchee Donkeys - hypebeast 0:2

16e minuut.
Yuk Chi is nu in balbezit. Novrianto bereikt de bal nog maar net als eerste. Novrianto met een sublieme pass. Spiegel bereikt de bal nog maar net als eerste. Spiegel haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Gómez onderschept slim de pass. Long rent richting de bal. Gómez maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Gómez naar de kleedkamers voor een vroege douche.

28e minuut.
Klungelig pakt Hoi Ming de bal. Ropśnik is nu in balbezit. Ropśnik met een sublieme pass. Spiegel is nu in balbezit. Spiegel haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Jevic is nu in balbezit. Pech onderschept slim de pass. Pech geeft een hoge lob. Spiegel bereikt de bal nog maar net als eerste. Spiegel draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kitchee Donkeys - hypebeast 0:3

35e minuut.
Hoi Ming rent richting de bal. Ropśnik onderschept slim de pass. Ropśnik probeert naar een medespeler te passen. Spiegel bereikt de bal nog maar net als eerste. Spiegel draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Pech geeft de bal voor. Bakti bereikt de bal nog maar net als eerste. Bakti geeft een hoge lob. Alex probeert de bal aan de voet te houden. Spiegel is nu in balbezit. Paal!
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Posanow probeert naar een medespeler te passen. Alex rent richting de bal. Gherman onderschept slim de pass. Spiegel is nu in balbezit. Spiegel schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kitchee Donkeys 78%, hypebeast 22%.
Kitchee Donkeys - hypebeast 0:3

51e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Changzhi met een harde bal richting middenveld. Ropśnik kopt de bal weg. Spiegel is nu in balbezit. Spiegel schiet op doel. Changzhi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Pech bereikt de bal nog maar net als eerste. Pech speelt de bal door. Ropśnik heeft problemen om de bal te vangen. Ropśnik geeft de bal voor. Spiegel springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Gherman is nu in balbezit. Gherman probeert naar een medespeler te passen. Hon Ho is nu in balbezit. Spiegel onderschept slim de pass. Spiegel schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kitchee Donkeys - hypebeast 0:4

59e minuut.
Gherman met een sublieme pass. Hon Ho is nu in balbezit. Spiegel verovert de bal door een tackle van achteren. Spiegel haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kitchee Donkeys - hypebeast 0:5

65e minuut.
Posanow bereikt de bal nog maar net als eerste. Ropśnik probeert naar een medespeler te passen. Spiegel bereikt de bal nog maar net als eerste. Spiegel schiet op doel. Changzhi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kitchee Donkeys - hypebeast 0:6

66e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Fauvel komt het veld opgelopen.

81e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Changzhi trapt de bal weg. Ropśnik kopt de bal weg. Klungelig pakt Fauvel de bal. Fauvel haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paal!

82e minuut.
Ropśnik rent richting de bal. Ropśnik passt de bal in één keer door. Posanow probeert naar een medespeler te passen. Fauvel is nu in balbezit. Fauvel draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Bakti rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ji Zhi. Bakti is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ropśnik met een snel genomen vrije trap. Klungelig pakt Ka Hing de bal. Fauvel rent richting de bal. Fauvel haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Hoi Ming speelt de bal door. Wąsik bereikt de bal nog maar net als eerste. Wąsik probeert naar een medespeler te passen. Fauvel rent richting de bal. Fauvel draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kitchee Donkeys 72%, hypebeast 28%.
Kitchee Donkeys - hypebeast 0:6