Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
2Duck FC The trollers
Normal Tactiek trollers
33% Balbezit 67%
76% Spel op eigen helft 24%
0 Doelpogingen 38
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.1 gemiddelde waardering 45
matig Schieten solide
matig Passen solide
hopeloos Verdedigen solide


2e minuut.
van Kempen met een sublieme pass. Laing bereikt de bal nog maar net als eerste. Laing speelt de bal door. Paul is nu in balbezit. Paul haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
2Duck FC - The trollers 0:1

4e minuut.
van Hoye verovert de bal door een tackle van achteren. Borowiecki rent richting de bal. Borowiecki met een sublieme pass. Paul bereikt de bal nog maar net als eerste. Paul draait met de bal, schiet en ... Chi Chiu bokst de bal weg.

5e minuut.
Min Tong is nu in balbezit. Min Tong geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Štěpán zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Geddes geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geddes neemt de hoekschop. Klungelig pakt Borowiecki de bal. Laing is nu in balbezit. Laing draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Geddes bereikt de bal nog maar net als eerste. Zhonglin is nu in balbezit. Geddes begaat een overtreding. Geddes krijgt een gele kaart.

12e minuut.
Štěpán geeft de bal voor. Yaw is nu in balbezit. Paul verovert de bal door een tackle van achteren. Paul schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
2Duck FC - The trollers 0:2

15e minuut.
Borowiecki probeert naar een medespeler te passen. Laing is nu in balbezit. Laing speelt de bal door. Paul heeft problemen om de bal te vangen. Paul schiet op doel. Chi Chiu bokst de bal weg.

18e minuut.
Chun Wai kopt de bal weg. Klungelig pakt Zhonglin de bal. Geddes met een sublieme pass. Paul kan de bal niet met de borst controleren. Paul schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

22e minuut.
Yuk Chi rent richting de bal. van Kempen onderschept slim de pass. van Kempen passt de bal in één keer door. Paul is nu in balbezit. Paul schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
2Duck FC - The trollers 0:3

25e minuut.
Fuliang passt de bal met de wreef. Paul is nu in balbezit. Min Tong begaat een overtreding. Min Tong krijgt een gele kaart. Paul is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Borowiecki wilt de vrije trap nemen.
GOOOAAAAAAL!!!
2Duck FC - The trollers 0:4

28e minuut.
Laing met de inworp. Borowiecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Borowiecki geeft een lange en hoge pass. Fuliang bereikt de bal nog maar net als eerste. Fuliang haalt uit met een fantastische trap. Chi Chiu bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
van Hoye bereikt de bal nog maar net als eerste. van Hoye probeert naar een medespeler te passen. Paul bereikt de bal nog maar net als eerste. Paul draait met de bal, schiet en ... Chi Chiu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
2Duck FC - The trollers 0:5

36e minuut.
Fuliang probeert naar een medespeler te passen. Paul rent richting de bal. Paul passt de bal in één keer door. Borowiecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Borowiecki draait met de bal, schiet en ... Chi Chiu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

38e minuut.
Geddes rent richting de bal. Geddes passt de bal met de wreef. Fuliang is nu in balbezit. Fuliang geeft de bal voor. Borowiecki springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
van Hoye bereikt de bal nog maar net als eerste. Fuliang rent richting de bal. Fuliang passt de bal zonder na te denken. Paul rent richting de bal. Paul haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
2Duck FC - The trollers 0:6

41e minuut.
Borowiecki onderschept slim de pass. Borowiecki geeft een lange en hoge pass. Fuliang is nu in balbezit. Fuliang draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
2Duck FC - The trollers 0:7

45e minuut.
Wing Hong kopt de bal weg. Fuliang speelt de bal door. Paul rent richting de bal. Paul haalt uit met een fantastische trap. Min Tong probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 2Duck FC 69%, The trollers 31%.
2Duck FC - The trollers 0:7

46e minuut.
Daar is Geddes, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Geddes passt de bal in één keer door. Wing Hong rent richting de bal. Štěpán verovert de bal door een tackle van achteren. Štěpán geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

48e minuut.
Fuliang passt de bal in één keer door. Paul rent richting de bal. Paul passt de bal in één keer door. Borowiecki is nu in balbezit. Borowiecki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
2Duck FC - The trollers 0:8

51e minuut.
Klungelig pakt Borowiecki de bal. van Kempen speelt de bal door. Borowiecki met een sublieme pass. Paul is nu in balbezit. Paul haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Borowiecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Borowiecki geeft een hoge lob. Paul bereikt de bal nog maar net als eerste. Paul draait met de bal, schiet en ... Chi Chiu probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

58e minuut.
Fuliang rent richting de bal. Fuliang geeft de bal voor. Min Tong probeert de bal met de borst te controleren. Paul bereikt de bal nog maar net als eerste. Paul schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
2Duck FC - The trollers 0:9

58e minuut.
Wai Ho bereikt de bal nog maar net als eerste. Fuliang is nu in balbezit. Fuliang passt de bal zonder na te denken. Paul bereikt de bal nog maar net als eerste. Paul schiet op doel. Chi Chiu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
2Duck FC - The trollers 0:10

62e minuut.
Fuliang met een sublieme pass. Paul rent richting de bal. Fuliang rent richting de bal. Paul is nu in balbezit. Paul schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Štěpán met de inworp. Geddes is nu in balbezit. Geddes probeert naar een medespeler te passen. Fuliang heeft problemen om de bal te vangen. Fuliang geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Geddes rent richting de bal. Geddes passt de bal in één keer door. Paul rent richting de bal. Fuliang is nu in balbezit. Fuliang draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Doeltrap. Chi Chiu met een harde bal richting middenveld. van Hoye kopt de bal weg. Klungelig pakt Paul de bal. Paul schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Fuliang speelt de bal door. van Hoye rent richting de bal. Borowiecki heeft problemen om de bal te vangen. Paul rent richting de bal. Paul schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Fuliang kopt de bal weg. Chun Wai rent richting de bal. Chun Wai passt de bal in één keer door. Geddes is nu in balbezit. Geddes schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Chi Chiu met een harde bal richting middenveld. Štěpán kopt de bal weg. Min Tong kan de bal niet met de borst controleren. Paul is nu in balbezit. Paul haalt uit met een fantastische trap. Chi Chiu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paul is nu in balbezit. Paul draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
2Duck FC - The trollers 0:11

81e minuut.
van Kempen geeft de bal voor. Laing geeft de bal voor. Paul heeft problemen om de bal te vangen. Paul draait met de bal, schiet en ... Chi Chiu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
2Duck FC - The trollers 0:12

81e minuut.
Kluszczyński komt het veld opgelopen.

83e minuut.
Daar is Laing, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Laing passt de bal met de wreef. Fuliang is nu in balbezit. Fuliang passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Paul de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
2Duck FC - The trollers 0:13

86e minuut.
Chun Yip rent richting de bal. Fuliang onderschept slim de pass. Fuliang speelt de bal door. Klungelig pakt Paul de bal. Paul draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Fuliang rent richting de bal. Fuliang passt de bal zonder na te denken. Kluszczyński probeert naar een medespeler te passen. Paul bereikt de bal nog maar net als eerste. Paul haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Chi Hong bereikt de bal nog maar net als eerste. van Hoye bereikt de bal nog maar net als eerste. van Hoye passt de bal zonder na te denken. Paul rent richting de bal. Paul draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
2Duck FC - The trollers 0:14

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 2Duck FC 83%, The trollers 17%.
2Duck FC - The trollers 0:14