Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Arsenal Number One Qingdao United
Normal Tactiek 343mio
42% Balbezit 58%
82% Spel op eigen helft 18%
1 Doelpogingen 41
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20 gemiddelde waardering 41.7
zwak Schieten goed
zwak Passen redelijk
zwak Verdedigen matig


1e minuut.
Cheuk Fung bereikt de bal nog maar net als eerste. Venczel is nu in balbezit. Cheuk Fung bereikt de bal nog maar net als eerste. Venczel rent richting de bal. Venczel schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

2e minuut.
Deshuai heeft problemen om de bal te vangen. Venczel is nu in balbezit. Venczel passt de bal met de wreef. Cheuk Fung rent richting de bal. Cheuk Fung schiet op doel. Hok Yuen kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal Number One - Qingdao United 0:1

5e minuut.
Cuihua met een snelle inworp. Venczel rent richting de bal. Venczel haalt uit met een fantastische trap. Sze Hon probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Hok Yuen werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal Number One - Qingdao United 0:2

14e minuut.
Garbień onderschept slim de pass. Garbień met een sublieme pass. Borbély speelt de bal door. Cheuk Fung is nu in balbezit. Cheuk Fung haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Figino met een sublieme pass. Kurpiewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurpiewski probeert naar een medespeler te passen. Cheuk Fung rent richting de bal. Cheuk Fung schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Wai Ho trapt de bal weg. Figino kopt de bal weg. Cheuk Fung bereikt de bal nog maar net als eerste. Cheuk Fung draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Wai Ho bereikt de bal nog maar net als eerste. Wai Ho geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cuihua met een snelle inworp. Venczel geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Figino bereikt de bal nog maar net als eerste. Figino geeft de bal voor. Daar is Sze Hon, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cheuk Fung rent richting de bal. Cheuk Fung schiet op doel. Hok Yuen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Sze Hon heeft problemen om de bal te vangen. Ducret is nu in balbezit. Ducret haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal Number One - Qingdao United 0:3

30e minuut.
Machetti met een sublieme pass. Cuihua speelt de bal door. Klungelig pakt Sze Hon de bal. Venczel is nu in balbezit. Venczel schiet op doel. Hok Yuen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal Number One - Qingdao United 0:4

39e minuut.
Klungelig pakt Yip Tat de bal. Cuihua probeert naar een medespeler te passen. Venczel is nu in balbezit. Venczel haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal Number One - Qingdao United 0:5

43e minuut.
Hon Pan rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Figino. Hon Pan is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Deshuai zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Wai Kwok bereikt de bal nog maar net als eerste. Wai Kwok draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

45e minuut.
Sze Hon rent richting de bal. Venczel onderschept slim de pass. Venczel passt de bal zonder na te denken. Cheuk Fung is nu in balbezit. Cheuk Fung schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Arsenal Number One 75%, Qingdao United 25%.
Arsenal Number One - Qingdao United 0:5

50e minuut.
Wai Ho passt de bal in één keer door. Kurpiewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurpiewski geeft de bal voor. Klungelig pakt Ducret de bal. Ducret schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal Number One - Qingdao United 0:6

51e minuut.
Ducret is nu in balbezit. Chun Shun tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ducret is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Machetti zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Ducret kan de bal niet met de borst controleren. Ducret schiet op doel. Hok Yuen maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal Number One - Qingdao United 0:7

53e minuut.
Cuihua rent richting de bal. Cuihua met een sublieme pass. Klungelig pakt Ducret de bal. Cheuk Fung is nu in balbezit. Cheuk Fung schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Hok Yuen trapt de bal weg van het doel. Kurpiewski kopt de bal weg. Venczel rent richting de bal. Venczel met een sublieme pass.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Kar Yue rent richting de bal. Venczel onderschept slim de pass. Venczel speelt de bal door. Ducret rent richting de bal. Ducret haalt uit met een fantastische trap. Hok Yuen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

63e minuut.
Kurpiewski met de inworp. Venczel rent richting de bal. Venczel geeft een hoge lob. Ducret is nu in balbezit. Ducret schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal Number One - Qingdao United 0:8

67e minuut.
Cheuk Fung rent richting de bal. Ducret is nu in balbezit. Cheuk Fung is nu in balbezit. Cheuk Fung schiet op doel. Hok Yuen werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!

69e minuut.
Machetti onderschept slim de pass. Machetti passt de bal met de wreef. Cuihua is nu in balbezit. Cuihua geeft een hoge lob. Paal! Daar is Cheuk Fung, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal Number One - Qingdao United 0:9

72e minuut.
Machetti rent richting de bal. Machetti geeft een hoge lob. Cheuk Fung heeft problemen om de bal te vangen. Venczel bereikt de bal nog maar net als eerste. Venczel schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal Number One - Qingdao United 0:10

73e minuut.
Kurpiewski met een snelle inworp. Borbély geeft de bal voor. Ducret maakt een snoekduik en kopt de bal. Klungelig pakt Cheuk Fung de bal. Cheuk Fung schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Ducret verovert de bal door een tackle van achteren. Cheuk Fung is nu in balbezit. Cheuk Fung draait met de bal, schiet en ... Sze Hon probeert de bal aan de voet te houden. Hok Yuen probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal Number One - Qingdao United 0:11

83e minuut.
Stocki is nu in balbezit. Stocki geeft een lange en hoge pass. Kar Yue rent richting de bal. Cheuk Fung rent richting de bal. Cheuk Fung draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal Number One - Qingdao United 0:12

85e minuut.
Venczel is nu in balbezit. Venczel speelt de bal door. Ducret heeft problemen om de bal te vangen. Borbély bereikt de bal nog maar net als eerste. Borbély passt de bal zonder na te denken.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Klungelig pakt Kar Yue de bal. Kurpiewski rent richting de bal. Kurpiewski speelt de bal door. Venczel is nu in balbezit. Venczel haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Figino geeft een lange en hoge pass. Daar is Ducret, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ducret passt de bal in één keer door. Venczel is nu in balbezit. Venczel haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Arsenal Number One 88%, Qingdao United 12%.
Arsenal Number One - Qingdao United 0:12