Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hurones Calientes Estrellas Norteños
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
60% Spel op eigen helft 40%
3 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 19.6
slecht Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


1e minuut.
Arvelo bereikt de bal nog maar net als eerste. Alcázar verovert de bal door een tackle van achteren. Alcázar probeert naar een medespeler te passen. Peláez rent richting de bal. Peláez schiet op doel. Arvelo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
Lorenzo verovert de bal door een tackle van achteren. Lorenzo met een sublieme pass. Peláez rent richting de bal. Barceló is nu in balbezit. Barceló draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Peña met een harde bal richting middenveld. Daar is Flores, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Martínez met een sublieme pass. Peláez rent richting de bal. Peláez draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Lorenzo geeft de bal voor. Peláez bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Pizarro zijn tegenspeler op de grond. Pizarro krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hurones Calientes 63%, Estrellas Norteños 37%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Hurones Calientes - Estrellas Norteños 0:0

68e minuut.
Nadal rent richting de bal. Barceló verovert de bal door een tackle van achteren. Barceló probeert naar een medespeler te passen. Peláez is nu in balbezit. Peláez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Hurones Calientes - Estrellas Norteños 0:1

71e minuut.
Bernal bereikt de bal nog maar net als eerste. Barceló onderschept slim de pass. Barceló passt de bal zonder na te denken. Peláez rent richting de bal. Peláez schiet op doel. Arvelo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

77e minuut.
Lorenzo verovert de bal door een tackle van achteren. Lorenzo geeft een hoge lob. Peláez rent richting de bal. Peláez draait met de bal, schiet en ... Arvelo probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!

82e minuut.
Crisostomo passt de bal met de wreef. Peláez is nu in balbezit. Peláez schiet op doel. Peña probeert de bal aan de voet te houden. Arvelo werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Crisostomo speelt de bal door. Pizarro met een sublieme pass. Bernal probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Peláez rent richting de bal. Peláez schiet op doel. Arvelo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Hurones Calientes - Estrellas Norteños 0:2

89e minuut.
Alcázar raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Alonso komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hurones Calientes 57%, Estrellas Norteños 43%.
Hurones Calientes - Estrellas Norteños 0:2