Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Caimanes Retumbantes Burlington Kickers
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
51% Spel op eigen helft 49%
6 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.4 gemiddelde waardering 17.5
unsatisfactory Schieten poor
weak Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


11e minuut.
Gutiérrez geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gil zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Brugal is nu in balbezit. Brugal haalt uit met een fantastische trap. Perales verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

13e minuut.
Gutiérrez geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gil met de inworp. Brugal is nu in balbezit. Brugal geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Arias rent richting de bal. Moreno bereikt de bal nog maar net als eerste. Moreno speelt de bal door. Brito is nu in balbezit. Brito schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Cepeda onderschept slim de pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Adán met een snelle inworp. Moreno is nu in balbezit. Moreno draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Castillo geeft een hoge lob. Calderón rent richting de bal. Estrada tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Estrada krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Caimanes Retumbantes 53%, Burlington Kickers 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Caimanes Retumbantes - Burlington Kickers 0:0

47e minuut.
Cepeda geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Adán met een snelle inworp. Moreno controleert de bal met de borst. Moreno haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Moreno is nu in balbezit. Brito is nu in balbezit. Moreno bereikt de bal nog maar net als eerste. Brito rent richting de bal. Brito haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

60e minuut.
Castillo geeft de bal voor. Inworp. Gil zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Brugal bereikt de bal nog maar net als eerste. Brugal geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Moreno rent richting de bal. Contreras onderschept slim de pass. Contreras probeert naar een medespeler te passen. Arias rent richting de bal. Arias haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Brugal is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Balbuena. Brugal is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Contreras zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Castro is nu in balbezit. Castro schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Arias is nu in balbezit. Brito onderschept slim de pass. Moreno rent richting de bal. Moreno haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Caimanes Retumbantes - Burlington Kickers 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Caimanes Retumbantes 50%, Burlington Kickers 50%.
Caimanes Retumbantes - Burlington Kickers 1:0