Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Broncos Rozagantes Estrellas Primorosos
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
58% Spel op eigen helft 42%
6 Doelpogingen 12
8 Overtredingen 0
3 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.2 gemiddelde waardering 18.1
zwak Schieten hopeloos
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


7e minuut.
Durán trapt de bal weg van het doel. Comas kopt de bal weg. Medina rent richting de bal. Contreras verovert de bal door een tackle van achteren. Contreras haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Broncos Rozagantes - Estrellas Primorosos 0:1

15e minuut.
Ledesma heeft problemen om de bal te vangen. Carrasco is nu in balbezit. Brito begaat een overtreding. Brito krijgt een gele kaart.

20e minuut.
Medina is nu in balbezit. Medina geeft de bal voor. Klungelig pakt Contreras de bal. Comas rent richting de bal. Comas schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Vicioso is nu in balbezit. Comas onderschept slim de pass. Comas passt de bal in één keer door. Contreras bereikt de bal nog maar net als eerste. Contreras draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Broncos Rozagantes - Estrellas Primorosos 0:2

33e minuut.
Armenteros controleert de bal met de borst. Contreras rent richting de bal. Moya legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Moya krijgt een gele kaart. Contreras is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Contreras legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Soldevilla geeft een lange en hoge pass. Frías rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Armenteros. Armenteros krijgt een gele kaart.

36e minuut.
Klungelig pakt Contreras de bal. Contreras geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Frías zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Comas geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Carrasco verovert de bal door een tackle van achteren. Carrasco geeft de bal voor. Armenteros heeft problemen om de bal te vangen. Contreras rent richting de bal. Contreras draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Broncos Rozagantes 70%, Estrellas Primorosos 30%.
Broncos Rozagantes - Estrellas Primorosos 0:2

70e minuut.
Klungelig pakt Contreras de bal. Soldevilla rent richting de bal. Soldevilla passt de bal zonder na te denken. Contreras rent richting de bal. Contreras schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Ochoa onderschept slim de pass. Brito rent richting de bal. Ochoa is nu in balbezit. Brito rent richting de bal. Brito schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Broncos Rozagantes - Estrellas Primorosos 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Broncos Rozagantes 45%, Estrellas Primorosos 55%.
Broncos Rozagantes - Estrellas Primorosos 1:2