Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gallos Superiores Famosos Linieros
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
59% Spel op eigen helft 41%
3 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.7 gemiddelde waardering 17.5
weak Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen average


20e minuut.
Pacheco is nu in balbezit. Alonso is nu in balbezit. Pacheco verovert de bal door een tackle van achteren. Andujar bereikt de bal nog maar net als eerste. Andujar schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Padilla rent richting de bal. Padilla geeft de bal voor. Pacheco rent richting de bal. Andujar rent richting de bal. Andujar haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Gallos Superiores - Famosos Linieros 0:1

41e minuut.
Klungelig pakt Aguayo de bal. Paniagua onderschept slim de pass. Paniagua geeft een lange en hoge pass. Pacheco rent richting de bal. Pacheco draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gallos Superiores 54%, Famosos Linieros 46%.
Gallos Superiores - Famosos Linieros 0:1

46e minuut.
Moreno onderschept slim de pass. Moreno passt de bal met de wreef. Duarte is nu in balbezit. Pacheco onderschept slim de pass. Pacheco schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Andujar is nu in balbezit. Andujar passt de bal zonder na te denken. Pacheco rent richting de bal. Pacheco draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Gallos Superiores - Famosos Linieros 0:2

75e minuut.
Klungelig pakt Andujar de bal. Alonso bereikt de bal nog maar net als eerste. Alonso speelt de bal door. Valenzuela bereikt de bal nog maar net als eerste. Valenzuela geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Duarte rent richting de bal. Andujar verovert de bal door een tackle van achteren. Andujar speelt de bal door. Klungelig pakt Pacheco de bal. Pacheco schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Gallos Superiores - Famosos Linieros 0:3

86e minuut.
Padilla geeft de bal voor. Bonilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonilla probeert naar een medespeler te passen. Pacheco bereikt de bal nog maar net als eerste. Pacheco draait met de bal, schiet en ... Barreiro kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gallos Superiores 63%, Famosos Linieros 37%.
Gallos Superiores - Famosos Linieros 0:3