Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Patos Electricos Feroces Cibaeños
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
52% Spel op eigen helft 48%
10 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.6 gemiddelde waardering 20.3
matig Schieten slecht
slecht Passen zwak
zwak Verdedigen slecht


11e minuut.
Doeltrap. Cáceres trapt de bal weg. Klungelig pakt Fuentes de bal. Compres bereikt de bal nog maar net als eerste. Compres schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Garrido trapt de bal weg van het doel. Fuentes kopt de bal weg. Mella heeft problemen om de bal te vangen. Montaño is nu in balbezit. Montaño draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Campuzano is nu in balbezit. Valenzuela verovert de bal door een tackle van achteren. Valenzuela met een sublieme pass. Asensio bereikt de bal nog maar net als eerste. Asensio haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Patos Electricos - Feroces Cibaeños 1:0

30e minuut.
Fuentes kan de bal niet met de borst controleren. Fuentes passt de bal met de wreef. Aguayo bereikt de bal nog maar net als eerste. Asensio onderschept slim de pass. Asensio haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

36e minuut.
Paniagua probeert naar een medespeler te passen. Aquino rent richting de bal. Ortiz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Aquino is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Aquino zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Compres de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Patos Electricos - Feroces Cibaeños 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Patos Electricos 51%, Feroces Cibaeños 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Patos Electricos - Feroces Cibaeños 1:1

55e minuut.
Fuentes onderschept slim de pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Paniagua neemt de hoekschop. Bueno rent richting de bal. Bueno draait met de bal, schiet en ... Cáceres bokst de bal weg.

57e minuut.
Ortiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Aquino onderschept slim de pass. Aquino passt de bal met de wreef. Compres rent richting de bal. Compres draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Paniagua passt de bal zonder na te denken. Villalona bereikt de bal nog maar net als eerste. Aquino bereikt de bal nog maar net als eerste. Aquino draait met de bal, schiet en ... Valenzuela probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Valenzuela heeft problemen om de bal te vangen. Paniagua is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Valenzuela. Valenzuela krijgt een gele kaart. Paniagua is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Mella zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Valenzuela heeft problemen om de bal te vangen. Compres bereikt de bal nog maar net als eerste. Compres schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Campuzano rent richting de bal. Campuzano met een sublieme pass. Compres bereikt de bal nog maar net als eerste. Compres haalt uit met een fantastische trap. Cáceres werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Patos Electricos - Feroces Cibaeños 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Patos Electricos 53%, Feroces Cibaeños 47%.
Patos Electricos - Feroces Cibaeños 1:2