Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Culebras Moribundos Macheteros Retumbantes
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
51% Spel op eigen helft 49%
9 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.5 gemiddelde waardering 20.5
poor Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen poor


6e minuut.
Guillén bereikt de bal nog maar net als eerste. Avilés onderschept slim de pass. Avilés passt de bal in één keer door. Brito bereikt de bal nog maar net als eerste. Brito schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Molina speelt de bal door. Brito bereikt de bal nog maar net als eerste. Acosta is nu in balbezit. Acosta haalt uit met een fantastische trap. Ochoa probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Culebras Moribundos - Macheteros Retumbantes 1:0

22e minuut.
Aparicio geeft de bal voor. Inworp. Avilés zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Acosta bereikt de bal nog maar net als eerste. Acosta geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Curiel geeft de bal voor. Inworp. Alvarado met de inworp. Calderón rent richting de bal. Calderón geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Culebras Moribundos 47%, Macheteros Retumbantes 53%.
Culebras Moribundos - Macheteros Retumbantes 1:0

51e minuut.
Acosta rent richting de bal. Acosta haalt uit met een fantastische trap. Ochoa maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Brito bereikt de bal nog maar net als eerste. Brito haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Culebras Moribundos - Macheteros Retumbantes 2:0

61e minuut.
Na een snelle pass probeert Cuevas de bal onder controle te krijgen. León rent richting de bal. Molina tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. León is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Guillén wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Cuevas speelt de bal door. Guillén is nu in balbezit. Guillén geeft een lange en hoge pass. León rent richting de bal. León schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Klungelig pakt Garrido de bal. Arias rent richting de bal. Calderón begaat een overtreding. Calderón krijgt een gele kaart.

83e minuut.
Aparicio kopt de bal weg. Acosta heeft problemen om de bal te vangen. Aguayo is nu in balbezit. Acosta is nu in balbezit. Acosta haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

87e minuut.
Molina probeert naar een medespeler te passen. Arias rent richting de bal. Arias passt de bal in één keer door. Acosta rent richting de bal. Acosta speelt de bal door. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Culebras Moribundos 54%, Macheteros Retumbantes 46%.
Culebras Moribundos - Macheteros Retumbantes 2:0