Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bohemios del Cibao Hurones Empapados
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
59% Spel op eigen helft 41%
7 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.1 gemiddelde waardering 18.2
slecht Schieten zwak
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen hopeloos


2e minuut.
Baquero is nu in balbezit. Curiel onderschept slim de pass. Curiel met een sublieme pass. Bautista is nu in balbezit. Bautista geeft een lange en hoge pass. Molina bokst de bal weg.

26e minuut.
Sanchez onderschept slim de pass. Sanchez met een sublieme pass. Figueroa probeert naar een medespeler te passen. Gutiérrez bereikt de bal nog maar net als eerste. Gutiérrez haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Compres zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Baquero met een sublieme pass. Osuna bereikt de bal nog maar net als eerste. Osuna haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Alcántara bereikt de bal nog maar net als eerste. Morillo verovert de bal door een tackle van achteren. Morillo speelt de bal door. Osuna rent richting de bal. Osuna haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bohemios del Cibao 60%, Hurones Empapados 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Bohemios del Cibao - Hurones Empapados 0:0

46e minuut.
Gutiérrez onderschept slim de pass. Moreno bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanchez begaat een overtreding. Sanchez krijgt een gele kaart. Moreno roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Moreno kan niet meer verder spelen. Mendizábal komt het veld opgelopen.

51e minuut.
Mendizábal bereikt de bal nog maar net als eerste. Osuna is nu in balbezit. Mendizábal bereikt de bal nog maar net als eerste. Osuna bereikt de bal nog maar net als eerste. Osuna haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bohemios del Cibao - Hurones Empapados 0:1

66e minuut.
Baquero probeert naar een medespeler te passen. Osuna rent richting de bal. Mendizábal is nu in balbezit. Mendizábal haalt uit met een fantastische trap. Acosta maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Baquero passt de bal in één keer door. Mendizábal is nu in balbezit. Mendizábal passt de bal met de wreef. Osuna rent richting de bal. Osuna schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Bautista raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Aguilera komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bohemios del Cibao 59%, Hurones Empapados 41%.
Bohemios del Cibao - Hurones Empapados 0:1