Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Estrellas Sureños Viva la Loca
Normal Tactiek Attack
49% Balbezit 51%
54% Spel op eigen helft 46%
10 Doelpogingen 17
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.2 gemiddelde waardering 27.2
weak Schieten weak
poor Passen weak
weak Verdedigen poor


2e minuut.
Cruz verovert de bal door een tackle van achteren. Cruz passt de bal met de wreef. Alcántara is nu in balbezit. Alcántara haalt uit met een fantastische trap. Hayen probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Gil verovert de bal door een tackle van achteren. Ibáñez heeft problemen om de bal te vangen. Ibáñez probeert naar een medespeler te passen. Seifenstein rent richting de bal. Seifenstein probeert naar een medespeler te passen. Alvarado probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Iliopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Iliopoulos draait met de bal, schiet en ... Alvarado werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Colón probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ibáñez bereikt de bal nog maar net als eerste. Ibáñez draait met de bal, schiet en ... Klungelig pakt Fuentes de bal. Alvarado probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

17e minuut.
Díaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Díaz passt de bal in één keer door. Iliopoulos is nu in balbezit. Iliopoulos haalt uit met een fantastische trap. Fuentes probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Ibáñez speelt de bal door. Colón bereikt de bal nog maar net als eerste. Colón passt de bal zonder na te denken. Iliopoulos is nu in balbezit. Iliopoulos draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Villalona is nu in balbezit. Villalona probeert naar een medespeler te passen. Fuentes bereikt de bal nog maar net als eerste. Iliopoulos verovert de bal door een tackle van achteren. Iliopoulos haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Gil geeft de bal voor. Díaz rent richting de bal. Díaz passt de bal met de wreef. Seifenstein rent richting de bal. Seifenstein schiet op doel. Alvarado verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Estrellas Sureños 55%, Viva la Loca 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Estrellas Sureños - Viva la Loca 0:0

48e minuut.
Klungelig pakt Díaz de bal. Vicioso is nu in balbezit. Vicioso probeert naar een medespeler te passen. Alcántara bereikt de bal nog maar net als eerste. Alcántara draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Ibáñez heeft problemen om de bal te vangen. Colón verovert de bal door een tackle van achteren. Colón met een sublieme pass. Alcántara bereikt de bal nog maar net als eerste. Alcántara schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Estrellas Sureños - Viva la Loca 1:0

58e minuut.
Alburquerque bereikt de bal nog maar net als eerste. Seifenstein verovert de bal door een tackle van achteren. Ibáñez speelt de bal door. Iliopoulos is nu in balbezit. Iliopoulos haalt uit met een fantastische trap. Alvarado bokst de bal weg.

61e minuut.
Figueroa kopt de bal weg. Inworp. Colón met de inworp. Díaz rent richting de bal. Díaz geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Seifenstein bereikt de bal nog maar net als eerste. Seifenstein schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Estrellas Sureños - Viva la Loca 1:1

67e minuut.
Aponte passt de bal in één keer door. Cruz rent richting de bal. Gil begaat een overtreding. Gil krijgt een gele kaart.

71e minuut.
Iliopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Iliopoulos met een sublieme pass. Klungelig pakt Aponte de bal. Seifenstein rent richting de bal. Seifenstein haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Perales passt de bal met de wreef. Seifenstein bereikt de bal nog maar net als eerste. Seifenstein passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Iliopoulos de bal. Iliopoulos schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Estrellas Sureños 57%, Viva la Loca 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Estrellas Sureños - Viva la Loca 1:1


Gelijkspel! De teams bereiden zich voor op de extra tijd.

93e minuut.
Daar is Aponte, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Villalona bereikt de bal nog maar net als eerste. Villalona schiet op doel. Na een snelle pass probeert Seifenstein de bal onder controle te krijgen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Estrellas Sureños - Viva la Loca 1:2

101e minuut.
Perales geeft een lange en hoge pass. Inworp. Cruz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vicioso is nu in balbezit. Vicioso geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Estrellas Sureños 55%, Viva la Loca 45%.
Estrellas Sureños - Viva la Loca 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Estrellas Sureños 45%, Viva la Loca 55%.
Estrellas Sureños - Viva la Loca 1:2