Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Cerveceros Caballeros Diablos Superiores
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
57% Spel op eigen helft 43%
7 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.4 gemiddelde waardering 20.1
unsatisfactory Schieten weak
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


5e minuut.
Perelló verovert de bal door een tackle van achteren. Perelló passt de bal met de wreef. Chico bereikt de bal nog maar net als eerste. Frías is nu in balbezit. Frías schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Asensio speelt de bal door. Azcona rent richting de bal. Azcona passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Armenteros de bal. Armenteros draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Pérez is nu in balbezit. Alarcón onderschept slim de pass. Morales onderschept slim de pass. Morales speelt de bal door. Avilés met een sublieme pass. Balaguer probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

23e minuut.
Frías geeft een lange en hoge pass. Oliva kopt de bal weg. Bueno rent richting de bal. Chico verovert de bal door een tackle van achteren. Chico haalt uit met een fantastische trap. Balaguer probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Cerveceros Caballeros - Diablos Superiores 0:1

28e minuut.
Chico heeft problemen om de bal te vangen. Chico passt de bal zonder na te denken. Alonso bereikt de bal nog maar net als eerste. Frías onderschept slim de pass. Frías haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cerveceros Caballeros 56%, Diablos Superiores 44%.
Cerveceros Caballeros - Diablos Superiores 0:1

47e minuut.
Chico bereikt de bal nog maar net als eerste. Asensio verovert de bal door een tackle van achteren. Asensio passt de bal zonder na te denken. Alarcón rent richting de bal. Alarcón haalt uit met een fantastische trap. Moya probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

54e minuut.
Na een snelle pass probeert Azcona de bal onder controle te krijgen. Carbonell is nu in balbezit. Carbonell geeft een hoge lob. Alarcón probeert de bal met de borst te controleren. Alarcón draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Cerveceros Caballeros - Diablos Superiores 1:1

60e minuut.
Oliva geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Avilés zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Chico de bal. Chico draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Cerveceros Caballeros - Diablos Superiores 1:2

86e minuut.
Chico is nu in balbezit. Chico passt de bal in één keer door. Frías rent richting de bal. Frías draait met de bal, schiet en ... Balaguer probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Cerveceros Caballeros - Diablos Superiores 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cerveceros Caballeros 59%, Diablos Superiores 41%.
Cerveceros Caballeros - Diablos Superiores 1:3