Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rudos del Licey Union Hato Mayor
Normal Tactiek Normal
43% Balbezit 57%
62% Spel op eigen helft 38%
1 Doelpogingen 23
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
15.5 gemiddelde waardering 30.5
slecht Schieten redelijk
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen goed


3e minuut.
Moreno kopt de bal weg. Daar is Aguado, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sanchez is nu in balbezit. Aguado bereikt de bal nog maar net als eerste. Aguado haalt uit met een fantastische trap. Núñez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

5e minuut.
Daar is Contreras, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aguado rent richting de bal. Aguado passt de bal zonder na te denken. Sanchez bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanchez schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Pasieka onderschept slim de pass. Pasieka geeft een hoge lob. Sanchez bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanchez haalt uit met een fantastische trap. Núñez maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rudos del Licey - Union Hato Mayor 0:1

31e minuut.
Aguado geeft de bal voor. León rent richting de bal. León geeft de bal voor. Tolomac geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Moreno de bal. Paal!

37e minuut.
Peláez geeft de bal voor. Aguado bereikt de bal nog maar net als eerste. Aguado speelt de bal door. Sanchez bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanchez haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Pasieka kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Molina de bal onder controle te krijgen. Sanchez rent richting de bal. Sanchez haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Sanchez passt de bal in één keer door. Crisostomo rent richting de bal. Aguado maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Aguado naar de kleedkamers voor een vroege douche.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rudos del Licey 62%, Union Hato Mayor 38%.
Rudos del Licey - Union Hato Mayor 0:1

46e minuut.
Pasieka probeert naar een medespeler te passen. Pimentel rent richting de bal. Pimentel passt de bal zonder na te denken. Sanchez rent richting de bal. Sanchez draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Rudos del Licey - Union Hato Mayor 0:2

48e minuut.
Alcántara rent richting de bal. Pasieka onderschept slim de pass. Pasieka geeft de bal voor. Tolomac rent richting de bal. Tolomac draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Pasieka probeert de bal met de borst te controleren. Pasieka met een sublieme pass. Sanchez is nu in balbezit. Sanchez haalt uit met een fantastische trap. Núñez probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Rudos del Licey - Union Hato Mayor 0:3

56e minuut.
Crisostomo passt de bal in één keer door. Pasieka heeft problemen om de bal te vangen. Pasieka geeft een hoge lob. Sanchez rent richting de bal. Sanchez draait met de bal, schiet en ... Núñez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

58e minuut.
Pasieka onderschept slim de pass. Pasieka met een sublieme pass. Molina rent richting de bal. Sanchez rent richting de bal. Sanchez draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Sanchez bereikt de bal nog maar net als eerste. Moreno bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanchez verovert de bal door een tackle van achteren. Sanchez schiet op doel. Núñez werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rudos del Licey - Union Hato Mayor 0:4

71e minuut.
Tolomac zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pasieka is nu in balbezit. Crisostomo speelt de bal door. Sanchez is nu in balbezit. Sanchez schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Pasieka passt de bal in één keer door. Mleczek met een sublieme pass. Guillén is nu in balbezit. Sanchez verovert de bal door een tackle van achteren. Sanchez haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

85e minuut.
Mleczek kopt de bal weg. Molina bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Crisostomo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sanchez rent richting de bal. Sanchez draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rudos del Licey 61%, Union Hato Mayor 39%.
Rudos del Licey - Union Hato Mayor 0:4