Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Culebras Poderosos Aztex CF
Normal Tactiek A
44% Balbezit 56%
69% Spel op eigen helft 31%
0 Doelpogingen 25
4 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 24.4
poor Schieten solid
poor Passen weak
poor Verdedigen weak


8e minuut.
Cuevas rent richting de bal. Gómez is nu in balbezit. Gómez geeft een hoge lob. Codrea bereikt de bal nog maar net als eerste. Codrea schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Wojdyga geeft de bal voor. Grzywaczewski is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Peña. Grzywaczewski raakt geblesseerd tijdens het duel. Cyganek zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Codrea heeft problemen om de bal te vangen. Molina bereikt de bal nog maar net als eerste. Codrea verovert de bal door een tackle van achteren. Codrea draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Culebras Poderosos - Aztex CF 0:1

25e minuut.
Gómez is nu in balbezit. Wojdyga passt de bal met de wreef. Codrea is nu in balbezit. Codrea haalt uit met een fantastische trap. Acevedo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Culebras Poderosos - Aztex CF 0:2

27e minuut.
Barreiro is nu in balbezit. Barreiro geeft een lange en hoge pass. Oliva bereikt de bal nog maar net als eerste. Codrea verovert de bal door een tackle van achteren. Codrea schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

39e minuut.
Daar is Pérez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Camarena rent richting de bal. Camarena passt de bal in één keer door. Codrea rent richting de bal. Codrea haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Cyganek met een sublieme pass. Gómez is nu in balbezit. Gómez probeert naar een medespeler te passen. Codrea is nu in balbezit. Codrea haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Gómez bereikt de bal nog maar net als eerste. Wojdyga bereikt de bal nog maar net als eerste. Molina begaat een overtreding. Molina krijgt een gele kaart.

42e minuut.
Lorenzo geeft een hoge lob. Inworp. Cyganek met een snelle inworp. Grzywaczewski is nu in balbezit. Grzywaczewski schiet op doel. Acevedo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Culebras Poderosos 64%, Aztex CF 36%.
Culebras Poderosos - Aztex CF 0:2

48e minuut.
Codrea rent richting de bal. Camacho rent richting de bal. Codrea onderschept slim de pass. Codrea draait met de bal, schiet en ... Acevedo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Culebras Poderosos - Aztex CF 0:3

49e minuut.
Codrea rent richting de bal. Camacho bereikt de bal nog maar net als eerste. Codrea verovert de bal door een tackle van achteren. Codrea heeft problemen om de bal te vangen. Codrea draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Wojdyga geeft een hoge lob. Codrea rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Camacho ... Strafschop! Codrea raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Codrea neemt zijn aanloop. Acevedo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Codrea bereikt de bal nog maar net als eerste. Codrea haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Codrea bereikt de bal nog maar net als eerste. Codrea schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Lorenzo kopt de bal weg. Peña rent richting de bal. Peña geeft een hoge lob. Codrea rent richting de bal. Codrea draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Culebras Poderosos - Aztex CF 0:4

67e minuut.
Wojdyga rent richting de bal. Wojdyga geeft een hoge lob. Klungelig pakt Camacho de bal. Codrea is nu in balbezit. Codrea haalt uit met een fantastische trap. Acevedo bokst de bal weg.

68e minuut.
Cyganek speelt de bal door. Oliva onderschept slim de pass. Oliva bereikt de bal nog maar net als eerste. Grzywaczewski verovert de bal door een tackle van achteren. Grzywaczewski haalt uit met een fantastische trap. Acevedo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

70e minuut.
Molina heeft problemen om de bal te vangen. Cyganek bereikt de bal nog maar net als eerste. Cyganek passt de bal in één keer door. Codrea is nu in balbezit. Codrea schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Cyganek kopt de bal weg. Codrea heeft problemen om de bal te vangen. Oliva is nu in balbezit. Codrea onderschept slim de pass. Codrea draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Culebras Poderosos - Aztex CF 0:5

77e minuut.
Peña speelt de bal door. Pérez bereikt de bal nog maar net als eerste. Pérez probeert naar een medespeler te passen. Codrea rent richting de bal. Codrea draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Lorenzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Grzywaczewski met een sublieme pass. Gómez rent richting de bal. Codrea is nu in balbezit. Codrea haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Pérez onderschept slim de pass. Pérez probeert naar een medespeler te passen. Gómez bereikt de bal nog maar net als eerste. Codrea is nu in balbezit. Codrea schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Culebras Poderosos - Aztex CF 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Culebras Poderosos 74%, Aztex CF 26%.
Culebras Poderosos - Aztex CF 0:6