Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Delfines Orientales espaillat
Normal Tactiek pueba
46% Balbezit 54%
58% Spel op eigen helft 42%
3 Doelpogingen 15
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.4 gemiddelde waardering 21.9
slecht Schieten zwak
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


2e minuut.
Galván met een sublieme pass. Alagich bereikt de bal nog maar net als eerste. Cadenas speelt de bal door. Porcher is nu in balbezit. Porcher geeft een lange en hoge pass. Domínguez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Binder bereikt de bal nog maar net als eerste. Binder haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Delfines Orientales - espaillat 0:1

10e minuut.
Galván geeft een lange en hoge pass. Adrián heeft problemen om de bal te vangen. Alagich rent richting de bal. Alagich haalt uit met een fantastische trap. Domínguez probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Delfines Orientales - espaillat 0:2

28e minuut.
Cordero probeert naar een medespeler te passen. Galán speelt de bal door. Metouali is nu in balbezit. Perales verovert de bal door een tackle van achteren. Perales haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Galván is nu in balbezit. Cordero tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Galván raakt geblesseerd tijdens het duel. Galván met een snel genomen vrije trap. Binder springt en kopt de bal. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Galván verovert de bal door een tackle van achteren. Galván probeert naar een medespeler te passen. De la Rosa is nu in balbezit. Moya verovert de bal door een tackle van achteren. Moya geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Delfines Orientales 58%, espaillat 42%.
Delfines Orientales - espaillat 0:2

50e minuut.
Porcher geeft een hoge lob. Cadenas heeft problemen om de bal te vangen. Alagich is nu in balbezit. Alagich draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Delfines Orientales - espaillat 0:3

70e minuut.
Cordero passt de bal in één keer door. Galán bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Galván. Galván krijgt een gele kaart.

77e minuut.
Galván geeft een lange en hoge pass. Adrián heeft problemen om de bal te vangen. Binder rent richting de bal. Binder schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Cadenas met een harde bal richting middenveld. Porcher kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert De la Rosa de bal onder controle te krijgen. Baquero rent richting de bal. Baquero draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

86e minuut.
Klungelig pakt Abreu de bal. Porcher bereikt de bal nog maar net als eerste. Porcher geeft een hoge lob. Alagich is nu in balbezit. Alagich haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Lemus is nu in balbezit. Lemus geeft een hoge lob. Alagich rent richting de bal. Alagich haalt uit met een fantastische trap. Domínguez werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Delfines Orientales - espaillat 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Delfines Orientales 59%, espaillat 41%.
Delfines Orientales - espaillat 0:4