Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sora Kokoro Kawiiso Denstetsu
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
58% Spel op eigen helft 42%
11 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.4 gemiddelde waardering 17.5
hopeless Schieten weak
weak Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


13e minuut.
Inuzuka speelt de bal door. Shiota bereikt de bal nog maar net als eerste. Nagimura bereikt de bal nog maar net als eerste. Shiota is nu in balbezit. Shiota draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sora Kokoro - Kawiiso Denstetsu 0:1

16e minuut.
Nunobe speelt de bal door. Shiota bereikt de bal nog maar net als eerste. Shiota speelt de bal door. Nagimura bereikt de bal nog maar net als eerste. Nagimura schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sora Kokoro - Kawiiso Denstetsu 0:2

23e minuut.
Sanada is nu in balbezit. Yasunga rent richting de bal. Sanada tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sanada krijgt een gele kaart.

30e minuut.
Kawai rent richting de bal. Kawai probeert naar een medespeler te passen. Yoshimitsu rent richting de bal. Yoshimitsu draait met de bal, schiet en ... Ishi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sora Kokoro - Kawiiso Denstetsu 1:2

33e minuut.
Kawai is nu in balbezit. Kawai passt de bal in één keer door. Yoshimitsu rent richting de bal. Yoshimitsu schiet op doel. Na een snelle pass probeert Matsuyo de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Shiota heeft problemen om de bal te vangen. Yoshida onderschept slim de pass. Yoshida passt de bal in één keer door. Yoshimitsu is nu in balbezit. Yoshimitsu schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Tohkuni probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Inuzuka de bal. Tajima probeert naar een medespeler te passen. Shiota bereikt de bal nog maar net als eerste. Shiota haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sora Kokoro 51%, Kawiiso Denstetsu 49%.
Sora Kokoro - Kawiiso Denstetsu 1:2

53e minuut.
Basilio geeft een lange en hoge pass. Kurihara probeert naar een medespeler te passen. Nagimura rent richting de bal. Shiota bereikt de bal nog maar net als eerste. Shiota schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

59e minuut.
Yoshida rent richting de bal. Yoshida passt de bal met de wreef. Yasunga rent richting de bal. Yoshimitsu verovert de bal door een tackle van achteren. Yoshimitsu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Sora Kokoro - Kawiiso Denstetsu 2:2

69e minuut.
Kawai kopt de bal weg. Shiota is nu in balbezit. Shiota passt de bal in één keer door. Nagimura rent richting de bal. Nagimura schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Sanada rent richting de bal. Wakamatsu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sanada is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Tsubasa met een snel genomen vrije trap. Nunobe controleert de bal met de borst. Yoshimitsu rent richting de bal. Yoshimitsu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Tajima onderschept slim de pass. Tajima met een sublieme pass. Shiota speelt de bal door. Nagimura rent richting de bal. Nagimura draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Kojima verovert de bal door een tackle van achteren. Yoshida is nu in balbezit. Yoshida met een sublieme pass. Yoshimitsu is nu in balbezit. Yoshimitsu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Daar is Yasunga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yoshimitsu is nu in balbezit. Yasunga is nu in balbezit. Yoshimitsu onderschept slim de pass. Yoshimitsu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sora Kokoro - Kawiiso Denstetsu 3:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sora Kokoro 65%, Kawiiso Denstetsu 35%.
Sora Kokoro - Kawiiso Denstetsu 3:2