Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sora Sampo Sapporo
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
43% Spel op eigen helft 57%
6 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 18.8
zwak Schieten slecht
slecht Passen zwak
waardeloos Verdedigen slecht


11e minuut.
Nakagawa is nu in balbezit. Nishi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Nakagawa is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Hirase zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Daar is Hosogai, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Okubo is nu in balbezit. Okubo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sora Sampo - Sapporo 0:1

24e minuut.
Hirase rent richting de bal. Inoha verovert de bal door een tackle van achteren. Inoha passt de bal met de wreef. Nozawa rent richting de bal. Nozawa haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Nagatomi verovert de bal door een tackle van achteren. Youth bereikt de bal nog maar net als eerste. Youth passt de bal in één keer door. Okubo is nu in balbezit. Okubo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sora Sampo - Sapporo 0:2

36e minuut.
Machida bereikt de bal nog maar net als eerste. Machida probeert naar een medespeler te passen. Youth probeert de bal aan de voet te houden. Nozawa rent richting de bal. Nozawa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sora Sampo - Sapporo 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sora Sampo 39%, Sapporo 61%.
Sora Sampo - Sapporo 1:2

59e minuut.
Nagatomi raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Hattori komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Hosogai onderschept slim de pass. Yokotani is nu in balbezit. Yokotani passt de bal in één keer door. Machida rent richting de bal. Machida schiet op doel. Minami probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

84e minuut.
Inoha passt de bal met de wreef. Nozawa bereikt de bal nog maar net als eerste. Hirase is nu in balbezit. Nozawa verovert de bal door een tackle van achteren. Nozawa draait met de bal, schiet en ... Paal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

88e minuut.
Kurosawa onderschept slim de pass. Daar is Yokotani, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yokotani passt de bal zonder na te denken. Okubo bereikt de bal nog maar net als eerste. Okubo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sora Sampo 47%, Sapporo 53%.
Sora Sampo - Sapporo 1:2