Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-21 12:29
  • Bekerwedstrijd: Japan Cup
  • Stadion: Aoi Kaeru Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 2971
Aoi Kaeru Hidoi Umi
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
63% Spel op eigen helft 37%
7 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.2 gemiddelde waardering 18.3
matig Schieten zwak
waardeloos Passen slecht
zwak Verdedigen waardeloos


7e minuut.
Ohkubo verovert de bal door een tackle van achteren. Ohkubo geeft een lange en hoge pass. Wakamatsu bereikt de bal nog maar net als eerste. Moniwa verovert de bal door een tackle van achteren. Moniwa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Aoi Kaeru - Hidoi Umi 0:1

10e minuut.
Nagahisa is nu in balbezit. Eguchi verovert de bal door een tackle van achteren. Eguchi speelt de bal door. Maekawa rent richting de bal. Maekawa draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Santos met de inworp. Konno is nu in balbezit. Konno passt de bal zonder na te denken. Moniwa bereikt de bal nog maar net als eerste. Moniwa schiet op doel. Morishi bokst de bal weg.

22e minuut.
Na een snelle pass probeert Nagahisa de bal onder controle te krijgen. Eguchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Eguchi passt de bal in één keer door. Nagahisa probeert naar een medespeler te passen. Daar is Wakamatsu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

26e minuut.
Kakimoto passt de bal zonder na te denken. Daar is Maekawa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Maekawa passt de bal met de wreef. Moniwa is nu in balbezit. Moniwa draait met de bal, schiet en ... Morishi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

30e minuut.
Maekawa is nu in balbezit. Miyazawa bereikt de bal nog maar net als eerste. Maekawa onderschept slim de pass. Moniwa is nu in balbezit. Moniwa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Aoi Kaeru - Hidoi Umi 0:2

32e minuut.
Oguro is nu in balbezit. Konno verovert de bal door een tackle van achteren. Konno geeft een hoge lob. Takeda bereikt de bal nog maar net als eerste. Takeda haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Aoi Kaeru 62%, Hidoi Umi 38%.
Aoi Kaeru - Hidoi Umi 0:2

48e minuut.
Oguro is nu in balbezit. Oguro passt de bal zonder na te denken. Moniwa is nu in balbezit. Moniwa draait met de bal, schiet en ... Yoshizawa probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Morishi met een sublieme pass. Eguchi kopt de bal weg. Maekawa is nu in balbezit. Moniwa bereikt de bal nog maar net als eerste. Moniwa haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Konno probeert naar een medespeler te passen. Itachi is nu in balbezit. Itachi geeft de bal voor. Klungelig pakt Nagahisa de bal. Nagahisa draait met de bal, schiet en ... Isago bokst de bal weg. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Aoi Kaeru 63%, Hidoi Umi 37%.
Aoi Kaeru - Hidoi Umi 0:2