Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Yakusoku Neko Jijii Hoshi
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
38% Spel op eigen helft 62%
8 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.3 gemiddelde waardering 17.6
weak Schieten poor
weak Passen weak
poor Verdedigen hopeless


14e minuut.
Honda bereikt de bal nog maar net als eerste. Tange bereikt de bal nog maar net als eerste. Youth bereikt de bal nog maar net als eerste. Honda is nu in balbezit. Honda draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Takahagi is nu in balbezit. Youth rent richting de bal. Youth passt de bal met de wreef. Honda rent richting de bal. Honda schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Furukawa bereikt de bal nog maar net als eerste. Furukawa met een sublieme pass. Kobari is nu in balbezit. Fukui verovert de bal door een tackle van achteren. Fukui haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Yakusoku Neko - Jijii Hoshi 1:0

29e minuut.
Kita passt de bal in één keer door. Furukawa bereikt de bal nog maar net als eerste. Furukawa probeert naar een medespeler te passen. Kita bereikt de bal nog maar net als eerste. Kita schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Yakusoku Neko 39%, Jijii Hoshi 61%.
Yakusoku Neko - Jijii Hoshi 1:0

59e minuut.
Nagahisa bereikt de bal nog maar net als eerste. Nagahisa geeft de bal voor. Tange bereikt de bal nog maar net als eerste. Youth verovert de bal door een tackle van achteren. Youth draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Na een snelle pass probeert Takahagi de bal onder controle te krijgen. Kita bereikt de bal nog maar net als eerste. Kako begaat een overtreding. Kako krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Yakusoku Neko 38%, Jijii Hoshi 62%.
Yakusoku Neko - Jijii Hoshi 1:0