Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Shiro Tsuki Kawaii Machi
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
52% Spel op eigen helft 48%
10 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
19.9 gemiddelde waardering 16.8
poor Schieten weak
poor Passen weak
poor Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Doeltrap. Morishita trapt de bal weg. Miyamoto kopt de bal weg. Haneda rent richting de bal. Haneda haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Shiro Tsuki - Kawaii Machi 0:1

26e minuut.
Haneda rent richting de bal. Miyamoto is nu in balbezit. Haneda rent richting de bal. Haneda schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Shiro Tsuki - Kawaii Machi 0:2

33e minuut.
Sekizuka geeft de bal voor. Matsui kopt de bal weg. Toryiama probeert naar een medespeler te passen. Ishigame is nu in balbezit. Ishigame haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Morishita verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Shiro Tsuki 57%, Kawaii Machi 43%.
Shiro Tsuki - Kawaii Machi 0:2

58e minuut.
Na een snelle pass probeert Tanoue de bal onder controle te krijgen. Akamine rent richting de bal. Akamine geeft een lange en hoge pass. Haneda is nu in balbezit. Haneda draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Shiro Tsuki - Kawaii Machi 0:3

62e minuut.
Yamase met een snelle inworp. Enomoto is nu in balbezit. Enomoto geeft een hoge lob. Tohkuni rent richting de bal. Tohkuni schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Shiro Tsuki - Kawaii Machi 1:3

69e minuut.
Matsui passt de bal in één keer door. Tsuboi is nu in balbezit. Tsuboi geeft een lange en hoge pass. Tohkuni is nu in balbezit. Tohkuni haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Nunobe passt de bal in één keer door. Ishigame rent richting de bal. Ishigame passt de bal in één keer door. Tohkuni is nu in balbezit. Tohkuni schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Tanoue met een sublieme pass. Ishigame is nu in balbezit. Matsui maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Matsui moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Matsui schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Ishigame raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

85e minuut.
Enomoto bereikt de bal nog maar net als eerste. Tsuneda bereikt de bal nog maar net als eerste. Tsuneda geeft een hoge lob. Haneda is nu in balbezit. Haneda haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Shiro Tsuki 47%, Kawaii Machi 53%.
Shiro Tsuki - Kawaii Machi 1:3