Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Akai Kaeru Kagayaku Denstetsu
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
50% Spel op eigen helft 50%
12 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.3 gemiddelde waardering 18.6
waardeloos Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


1e minuut.
Endo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Takahara bereikt de bal nog maar net als eerste. Takahara passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Soma de bal. Soma haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

9e minuut.
Yokotani speelt de bal door. Meta is nu in balbezit. Meta speelt de bal door. Morioka bereikt de bal nog maar net als eerste. Morioka schiet op doel. Tsubasa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

11e minuut.
Miyahara bereikt de bal nog maar net als eerste. Takahara tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Miyahara is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Yokotani zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Endo kopt de bal weg. Sakemoto is nu in balbezit. Morioka verovert de bal door een tackle van achteren. Morioka haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Arai probeert naar een medespeler te passen. Yokotani met een sublieme pass. Sakemoto is nu in balbezit. Morioka is nu in balbezit. Morioka draait met de bal, schiet en ... Tsubasa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Tsubasa met een sublieme pass. Yokotani kopt de bal weg. Dogaki bereikt de bal nog maar net als eerste. Endo onderschept slim de pass. Endo haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Akai Kaeru - Kagayaku Denstetsu 1:0

23e minuut.
Meta rent richting de bal. Meta passt de bal zonder na te denken. Takahara heeft problemen om de bal te vangen. Soma is nu in balbezit. Soma haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Akai Kaeru - Kagayaku Denstetsu 1:1

33e minuut.
Meta onderschept slim de pass. Meta geeft de bal voor. Arai kopt de bal weg. Soma bereikt de bal nog maar net als eerste. Soma schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Doeltrap. Narazki trapt de bal weg. Jaw-Shen probeert naar een medespeler te passen. Soma bereikt de bal nog maar net als eerste. Soma schiet op doel. Narazki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

40e minuut.
Horinouchi onderschept slim de pass. Horinouchi geeft een lange en hoge pass. Ichihara speelt de bal door. Morioka rent richting de bal. Morioka draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Akai Kaeru 52%, Kagayaku Denstetsu 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Akai Kaeru - Kagayaku Denstetsu 1:1

47e minuut.
Sakemoto bereikt de bal nog maar net als eerste. Endo onderschept slim de pass. Endo met een sublieme pass. Morioka bereikt de bal nog maar net als eerste. Morioka haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Endo probeert naar een medespeler te passen. Morioka bereikt de bal nog maar net als eerste. Morioka draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Ichihara de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Akai Kaeru - Kagayaku Denstetsu 2:1

54e minuut.
Nikai geeft de bal voor. Inworp. Jaw-Shen met de inworp. Takahara is nu in balbezit. Takahara geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Sakemoto speelt de bal door. Daar is Tange, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Horinouchi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Tange wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

63e minuut.
Sakemoto bereikt de bal nog maar net als eerste. Yokotani is nu in balbezit. Sakemoto begaat een overtreding. Yokotani raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Yokotani kan niet meer verder spelen. Jirayia komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Arai bereikt de bal nog maar net als eerste. Arai probeert naar een medespeler te passen. Takahara is nu in balbezit. Takahara schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Akai Kaeru - Kagayaku Denstetsu 2:2

71e minuut.
Jaw-Shen kopt de bal weg. Takahara heeft problemen om de bal te vangen. Jirayia rent richting de bal. Takahara onderschept slim de pass. Takahara geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Jirayia bereikt de bal nog maar net als eerste. Arai is nu in balbezit. Jirayia begaat een overtreding. Jirayia krijgt een gele kaart.

85e minuut.
Dogaki bereikt de bal nog maar net als eerste. Endo onderschept slim de pass. Endo passt de bal zonder na te denken. Morioka is nu in balbezit. Morioka haalt uit met een fantastische trap. Tsubasa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Akai Kaeru 51%, Kagayaku Denstetsu 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Akai Kaeru - Kagayaku Denstetsu 2:2


Gelijkspel! De teams bereiden zich voor op de extra tijd.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Akai Kaeru 53%, Kagayaku Denstetsu 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Akai Kaeru - Kagayaku Denstetsu 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Akai Kaeru 39%, Kagayaku Denstetsu 61%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Akai Kaeru - Kagayaku Denstetsu 2:2


Geen van beide teams kon scoren in de extra tijd, de wedstrijd zal daarom door penalty`s beslist moeten worden.

Takahara neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!!
Akai Kaeru - Kagayaku Denstetsu 2:3
---
Endo neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Akai Kaeru - Kagayaku Denstetsu 3:3
---
Soma legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. De bal vliegt tegen de lat.
---
Morioka legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Akai Kaeru - Kagayaku Denstetsu 4:3
---
Jaw-Shen zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
De bal gaat maar net naast. De bal rolt over de achterlijn.
---
Kigen zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
---
De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Sakemoto neemt zijn aanloop.
Wat een geweldige kans! De bal rolt over de achterlijn.
---
De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Meta neemt zijn aanloop. Tsubasa bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.
---
De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Arai neemt zijn aanloop. Narazki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.
---