Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fukai Kouen Midori Kouen
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
48% Spel op eigen helft 52%
5 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.9 gemiddelde waardering 16.2
matig Schieten slecht
waardeloos Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen waardeloos


6e minuut.
Nakao bereikt de bal nog maar net als eerste. Ishimaru verovert de bal door een tackle van achteren. Shikamaru speelt de bal door. Oshima bereikt de bal nog maar net als eerste. Oshima draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fukai Kouen - Midori Kouen 0:1

13e minuut.
Kiyokumo geeft een lange en hoge pass. Amaterasu is nu in balbezit. Yong-Soo geeft een hoge lob. Sugimoto bereikt de bal nog maar net als eerste. Sugimoto draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Klungelig pakt Chano de bal. Oshima rent richting de bal. Morishi is nu in balbezit. Morishi haalt uit met een fantastische trap. Sakurai maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fukai Kouen - Midori Kouen 0:2

19e minuut.
Arimura geeft de bal voor. Yoshizawa is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kim. Kim krijgt een gele kaart.

29e minuut.
Klungelig pakt Nishizawa de bal. Morishi rent richting de bal. Morishi passt de bal zonder na te denken. Daar is Oshima, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Oshima draait met de bal, schiet en ... Sakurai bokst de bal weg.

30e minuut.
Hirata geeft de bal voor. Inworp. Amaterasu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Morishi bereikt de bal nog maar net als eerste. Morishi geeft de bal voor. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Fukai Kouen - Midori Kouen 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fukai Kouen 48%, Midori Kouen 52%.
Fukai Kouen - Midori Kouen 0:3

84e minuut.
Hasegawa probeert naar een medespeler te passen. Shikamaru speelt de bal door. Oshima rent richting de bal. Morishi is nu in balbezit. Morishi haalt uit met een fantastische trap. Sakurai verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fukai Kouen 48%, Midori Kouen 52%.
Fukai Kouen - Midori Kouen 0:3