Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Yakusoku Dokeshi US Pistastale
Normal Tactiek 343
44% Balbezit 56%
65% Spel op eigen helft 35%
3 Doelpogingen 25
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.5 gemiddelde waardering 31.4
poor Schieten average
poor Passen adequate
poor Verdedigen weak


2e minuut.
Vandepitte passt de bal met de wreef. Dogaki rent richting de bal. Dogaki passt de bal met de wreef. Kosančić rent richting de bal. Kosančić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Yakusoku Dokeshi - US Pistastale 0:1

12e minuut.
Nagimura rent richting de bal. Vandepitte verovert de bal door een tackle van achteren. Vandepitte passt de bal zonder na te denken. Kikawada rent richting de bal. Kikawada schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Vandepitte met een sublieme pass. Kikawada rent richting de bal. Dogaki rent richting de bal. Kosančić rent richting de bal. Kosančić schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Vandepitte passt de bal zonder na te denken. Mizuhara bereikt de bal nog maar net als eerste. Mizuhara probeert naar een medespeler te passen. Kikawada bereikt de bal nog maar net als eerste. Kikawada schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Kajiyama trapt de bal weg van het doel. Vandepitte kopt de bal weg. Kosančić rent richting de bal. Kosančić schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Yakusoku Dokeshi - US Pistastale 0:2

26e minuut.
Kondo probeert naar een medespeler te passen. Tsuboi rent richting de bal. Tsuboi passt de bal zonder na te denken. Yamase is nu in balbezit. Yamase schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Chiba geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mizuhara met de inworp. Kosančić bereikt de bal nog maar net als eerste. Kosančić draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Vandepitte met een sublieme pass. Kosančić heeft problemen om de bal te vangen. Kosančić probeert naar een medespeler te passen. Kikawada is nu in balbezit. Kikawada schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Chiba is nu in balbezit. Kosančić onderschept slim de pass. Kosančić met een sublieme pass. Kikawada bereikt de bal nog maar net als eerste. Kikawada haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Yakusoku Dokeshi 67%, US Pistastale 33%.
Yakusoku Dokeshi - US Pistastale 0:2

51e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Furuhashi met een snelle inworp. Kosančić bereikt de bal nog maar net als eerste. Kosančić geeft de bal voor. Kikawada maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Yakusoku Dokeshi - US Pistastale 0:3

55e minuut.
Kosančić haalt uit met een fantastische trap. Hara probeert de bal aan de voet te houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Furuhashi neemt de hoekschop. Kikawada maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal raakt de paal.

58e minuut.
Kondo is nu in balbezit. Kosančić onderschept slim de pass. Dogaki is nu in balbezit. Kosančić is nu in balbezit. Kosančić haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Dogaki rent richting de bal. Dogaki schiet op doel. Okamoto probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Kikawada is nu in balbezit. Kikawada draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Vandepitte verovert de bal door een tackle van achteren. Vandepitte passt de bal zonder na te denken. Furuhashi met een sublieme pass. Kosančić is nu in balbezit. Kosančić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Yakusoku Dokeshi - US Pistastale 0:4

69e minuut.
Okamoto speelt de bal door. Vandepitte kopt de bal weg. Chiba bereikt de bal nog maar net als eerste. Kosančić verovert de bal door een tackle van achteren. Kosančić schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Vandepitte met een sublieme pass. Dogaki is nu in balbezit. Dogaki passt de bal met de wreef. Kosančić bereikt de bal nog maar net als eerste. Kosančić schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Saeki raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Takeda komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Yakusoku Dokeshi 63%, US Pistastale 37%.
Yakusoku Dokeshi - US Pistastale 0:4