Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-21 12:29
  • Bekerwedstrijd: Japan Cup
  • Stadion: Gin Neko Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 2873
Gin Neko Fukai Origami
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
41% Spel op eigen helft 59%
10 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.7 gemiddelde waardering 19.8
hopeloos Schieten slecht
waardeloos Passen zwak
slecht Verdedigen zwak


2e minuut.
Matsui controleert de bal met de borst. Fukui onderschept slim de pass. Fukui passt de bal in één keer door. Witschge is nu in balbezit. Witschge haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Matsui geeft de bal voor. Santos rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Teshima. Santos raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Santos kan niet meer verder spelen. Oniki komt het veld opgelopen.

20e minuut.
Shiokawa geeft een lange en hoge pass. Inworp. Fukui met de inworp. Nanami bereikt de bal nog maar net als eerste. Nanami geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Matsui verovert de bal door een tackle van achteren. Matsui geeft een hoge lob. Inworp. Fukui met een snelle inworp. Nanami geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gin Neko 37%, Fukai Origami 63%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Gin Neko - Fukai Origami 0:0

53e minuut.
Klungelig pakt Matsui de bal. Fukui verovert de bal door een tackle van achteren. Maki is nu in balbezit. Nanami bereikt de bal nog maar net als eerste. Nanami haalt uit met een fantastische trap. Kakitani probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Witschge bereikt de bal nog maar net als eerste. Witschge haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Gin Neko - Fukai Origami 1:0

59e minuut.
Komine geeft een lange en hoge pass. Sahara is nu in balbezit. Sahara met een sublieme pass. Nanami bereikt de bal nog maar net als eerste. Nanami schiet op doel. Kakitani probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

71e minuut.
Maki geeft de bal voor. Inworp. Inuzuka zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Fukui kan de bal niet met de borst controleren. Fukui geeft de bal voor. Paal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gin Neko 44%, Fukai Origami 56%.
Gin Neko - Fukai Origami 1:0