Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fushigi Dokeshi Akai Kouen
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
55% Spel op eigen helft 45%
10 Doelpogingen 15
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 17.9
poor Schieten weak
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


2e minuut.
Moriwaki is nu in balbezit. Saneyoshi verovert de bal door een tackle van achteren. Miyahara is nu in balbezit. Saneyoshi bereikt de bal nog maar net als eerste. Saneyoshi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Moriwaki probeert naar een medespeler te passen. Morishita bereikt de bal nog maar net als eerste. Morishita speelt de bal door. Saneyoshi is nu in balbezit. Saneyoshi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fushigi Dokeshi - Akai Kouen 0:1

18e minuut.
Nagahisa is nu in balbezit. Moriwaki begaat een overtreding. Nagahisa is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Nagahisa zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Yong-Soo heeft problemen om de bal te vangen. Saneyoshi is nu in balbezit. Saneyoshi draait met de bal, schiet en ... Paal! Goto probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Fushigi Dokeshi - Akai Kouen 0:2

21e minuut.
Fujimoto onderschept slim de pass. Fujimoto geeft een lange en hoge pass. Komatsu heeft problemen om de bal te vangen. Enomoto is nu in balbezit. Enomoto schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Klungelig pakt Morisaki de bal. Enomoto bereikt de bal nog maar net als eerste. Morisaki bereikt de bal nog maar net als eerste. Enomoto verovert de bal door een tackle van achteren. Enomoto draait met de bal, schiet en ... Song kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Morishita is nu in balbezit. Morishita geeft een hoge lob. Klungelig pakt Saneyoshi de bal. Saneyoshi draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

30e minuut.
Kaji geeft een hoge lob. Inworp. Suwazono met een snelle inworp. Miyahara bereikt de bal nog maar net als eerste. Miyahara haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

31e minuut.
Kojima is nu in balbezit. Saneyoshi verovert de bal door een tackle van achteren. Moriwaki is nu in balbezit. Saneyoshi is nu in balbezit. Saneyoshi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Kojima geeft een hoge lob. Morishita kan de bal niet met de borst controleren. Enomoto tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Enomoto krijgt een gele kaart. Morishita raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Morishita kan niet meer verder spelen. Jirayia komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fushigi Dokeshi 57%, Akai Kouen 43%.
Fushigi Dokeshi - Akai Kouen 0:2

48e minuut.
Fujimoto met een sublieme pass. Morikawa rent richting de bal. Morikawa passt de bal met de wreef. Enomoto bereikt de bal nog maar net als eerste. Enomoto schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Nagahisa onderschept slim de pass. Nagahisa speelt de bal door. Saneyoshi bereikt de bal nog maar net als eerste. Miyahara is nu in balbezit. Miyahara draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Goto met een harde bal richting middenveld. Morikawa kopt de bal weg. Morisaki controleert de bal met de borst. Enomoto bereikt de bal nog maar net als eerste. Enomoto haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Jirayia geeft de bal voor. Daar is Kojima, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Saneyoshi is nu in balbezit. Saneyoshi draait met de bal, schiet en ... Goto maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fushigi Dokeshi - Akai Kouen 0:3

82e minuut.
Komatsu probeert naar een medespeler te passen. Enomoto rent richting de bal. Enomoto passt de bal in één keer door. Morikawa rent richting de bal. Morikawa haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fushigi Dokeshi 54%, Akai Kouen 46%.
Fushigi Dokeshi - Akai Kouen 0:3