Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Aoi Kirigirisu Sora Eiga
Normal Tactiek Normal
44% Balbezit 56%
61% Spel op eigen helft 39%
6 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.1 gemiddelde waardering 19.1
weak Schieten weak
hopeless Passen poor
poor Verdedigen weak


29e minuut.
Murai bereikt de bal nog maar net als eerste. Murai geeft een hoge lob. Klungelig pakt Kikuchi de bal. Kikuchi schiet op doel. Oguro maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Aoi Kirigirisu - Sora Eiga 0:1

35e minuut.
Ogura kopt de bal weg. Ujiie is nu in balbezit. Nishitami bereikt de bal nog maar net als eerste. Kikuchi is nu in balbezit. Kikuchi haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

37e minuut.
Shuto bereikt de bal nog maar net als eerste. Shuto geeft een hoge lob. Daar is Nishimura, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kikuchi is nu in balbezit. Kikuchi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Ogura is nu in balbezit. Ogura geeft een lange en hoge pass. Myojin bereikt de bal nog maar net als eerste. Furuhashi verovert de bal door een tackle van achteren. Furuhashi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Aoi Kirigirisu 59%, Sora Eiga 41%.
Aoi Kirigirisu - Sora Eiga 0:1

50e minuut.
Takahagi is nu in balbezit. Takahagi passt de bal in één keer door. Daar is Kikuchi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nishitami is nu in balbezit. Nishitami haalt uit met een fantastische trap. Oguro kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Aoi Kirigirisu - Sora Eiga 0:2

78e minuut.
Shuto geeft een hoge lob. Ujiie heeft problemen om de bal te vangen. Ujiie speelt de bal door. Furuhashi is nu in balbezit. Furuhashi haalt uit met een fantastische trap. Shimotaira probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Aoi Kirigirisu 63%, Sora Eiga 37%.
Aoi Kirigirisu - Sora Eiga 0:2