Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kawaii Mori Kawiiso Kirigirisu
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
58% Spel op eigen helft 42%
5 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17 gemiddelde waardering 18.8
slecht Schieten matig
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


12e minuut.
Ohtouge met een sublieme pass. Kigen is nu in balbezit. Kigen passt de bal in één keer door. Miyoshi is nu in balbezit. Miyoshi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Saneyoshi passt de bal met de wreef. Mita bereikt de bal nog maar net als eerste. Sahara bereikt de bal nog maar net als eerste. Mita onderschept slim de pass. Mita haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Takakuwa rent richting de bal. Takakuwa passt de bal in één keer door. Saneyoshi rent richting de bal. Mita onderschept slim de pass. Mita draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Fukai kopt de bal weg. Kurokawa rent richting de bal. Kaneka bereikt de bal nog maar net als eerste. Miyoshi is nu in balbezit. Miyoshi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Fukai onderschept slim de pass. Fukai passt de bal in één keer door. Miyoshi rent richting de bal. Miyoshi draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Kurokawa de bal onder controle te krijgen. Paal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kawaii Mori 47%, Kawiiso Kirigirisu 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Kawaii Mori - Kawiiso Kirigirisu 0:0

48e minuut.
Goto passt de bal in één keer door. Mita is nu in balbezit. Teragaito rent richting de bal. Mita is nu in balbezit. Mita haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Kawaii Mori - Kawiiso Kirigirisu 0:1

52e minuut.
Goto geeft de bal voor. Mita rent richting de bal. Ohtouge legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Mita is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Mita legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Noda bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

58e minuut.
Saneyoshi geeft een hoge lob. Ohtouge heeft problemen om de bal te vangen. Teragaito is nu in balbezit. Teragaito draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Mita de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Saneyoshi rent richting de bal. Saneyoshi speelt de bal door. Kanazawa rent richting de bal. Komano geeft een hoge lob. Mita krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Mita bereikt de bal nog maar net als eerste. Ohtouge is nu in balbezit. Mita verovert de bal door een tackle van achteren. Mita haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kawaii Mori - Kawiiso Kirigirisu 0:2

77e minuut.
Inworp. Maruyama zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Saneyoshi speelt de bal door. Mita bereikt de bal nog maar net als eerste. Mita haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kawaii Mori 69%, Kawiiso Kirigirisu 31%.
Kawaii Mori - Kawiiso Kirigirisu 0:2