Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-21 12:29
  • Bekerwedstrijd: Japan Cup
  • Stadion: Swallows Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 2973
Swallows Bayern is better
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
44% Spel op eigen helft 56%
9 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.5 gemiddelde waardering 17.5
waardeloos Schieten zwak
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


5e minuut.
Miura bereikt de bal nog maar net als eerste. Miura geeft een hoge lob. Kakitani kan de bal niet met de borst controleren. Motoyama rent richting de bal. Motoyama schiet op doel. De bal raakt de paal.

9e minuut.
Nakaya geeft een lange en hoge pass. Matsuoka kopt de bal weg. Nakaya probeert de bal met de borst te controleren. Bandai bereikt de bal nog maar net als eerste. Bandai schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

11e minuut.
Motoyama bereikt de bal nog maar net als eerste. Inamoto bereikt de bal nog maar net als eerste. Kobari onderschept slim de pass. Motoyama bereikt de bal nog maar net als eerste. Motoyama schiet op doel. Akahoshi bokst de bal weg. Paal! Motoyama is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Swallows - Bayern is better 0:1

16e minuut.
Daar is Kakitani, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kakitani geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Nakaya de bal onder controle te krijgen. Bandai is nu in balbezit. Bandai schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Swallows - Bayern is better 1:1

29e minuut.
Klungelig pakt Nagatomi de bal. Kobari is nu in balbezit. Inamoto rent richting de bal. Motoyama verovert de bal door een tackle van achteren. Motoyama haalt uit met een fantastische trap. Akahoshi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

30e minuut.
Amaterasu geeft een lange en hoge pass. Inworp. Akishino zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kobari bereikt de bal nog maar net als eerste. Kobari geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat.

33e minuut.
Choe geeft een lange en hoge pass. Inamoto kopt de bal weg. Kakitani heeft problemen om de bal te vangen. Motoyama bereikt de bal nog maar net als eerste. Motoyama haalt uit met een fantastische trap. Akahoshi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

36e minuut.
Kobari bereikt de bal nog maar net als eerste. Nagatomi verovert de bal door een tackle van achteren. Nagatomi probeert naar een medespeler te passen. Bandai bereikt de bal nog maar net als eerste. Bandai schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Swallows - Bayern is better 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Swallows 50%, Bayern is better 50%.
Swallows - Bayern is better 2:1

51e minuut.
Nagatomi bereikt de bal nog maar net als eerste. Choe rent richting de bal. Choe speelt de bal door. Motoyama rent richting de bal. Motoyama haalt uit met een fantastische trap. Akahoshi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

71e minuut.
Choe bereikt de bal nog maar net als eerste. Enomoto met een sublieme pass. Daar is Choe, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Murai is nu in balbezit. Murai haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Nagatomi geeft een hoge lob. Akishino kopt de bal weg. Klungelig pakt Kobari de bal. Motoyama is nu in balbezit. Motoyama schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Swallows 39%, Bayern is better 61%.
Swallows - Bayern is better 2:1