Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Midori Sampo Fukai Tsuki
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
44% Spel op eigen helft 56%
8 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 20.4
slecht Schieten zwak
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen zwak


3e minuut.
Kawaguchi geeft een lange en hoge pass. Teshima rent richting de bal. Teshima passt de bal met de wreef. Nishimura heeft problemen om de bal te vangen. Nishimura schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Ohta probeert naar een medespeler te passen. Daar is Kawaguchi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hirao bereikt de bal nog maar net als eerste. Shibaioka is nu in balbezit. Shibaioka haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Midori Sampo - Fukai Tsuki 1:0

22e minuut.
Sakal speelt de bal door. Nishimura rent richting de bal. Sakoi rent richting de bal. Nishimura onderschept slim de pass. Nishimura draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

31e minuut.
Kawaguchi kopt de bal weg. Yoshikawa heeft problemen om de bal te vangen. Nishimura is nu in balbezit. Sakal rent richting de bal. Sakal haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Midori Sampo 50%, Fukai Tsuki 50%.
Midori Sampo - Fukai Tsuki 1:0

46e minuut.
Soma speelt de bal door. Ohta bereikt de bal nog maar net als eerste. Ohta passt de bal met de wreef. Shibaioka is nu in balbezit. Shibaioka haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Soma rent richting de bal. Ohta is nu in balbezit. Ohta passt de bal in één keer door. Shibaioka bereikt de bal nog maar net als eerste. Shibaioka schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Kawaguchi rent richting de bal. Kawaguchi geeft een hoge lob. Yoshikawa bereikt de bal nog maar net als eerste. Nishimura is nu in balbezit. Nishimura haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Tanoue is nu in balbezit. Tanoue geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Shibaioka de bal onder controle te krijgen. Narazki rent richting de bal. Narazki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Midori Sampo - Fukai Tsuki 2:0

63e minuut.
Nishimura bereikt de bal nog maar net als eerste. Nagatomi bereikt de bal nog maar net als eerste. Sakal probeert de bal met de borst te controleren. Sakal schiet op doel. Seto probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Midori Sampo - Fukai Tsuki 2:1

70e minuut.
Hirao bereikt de bal nog maar net als eerste. Sakal rent richting de bal. Sakal passt de bal zonder na te denken. Nishimura heeft problemen om de bal te vangen. Nishimura haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Kawaguchi passt de bal zonder na te denken. Ohta bereikt de bal nog maar net als eerste. Ohta probeert naar een medespeler te passen. Shibaioka bereikt de bal nog maar net als eerste. Shibaioka draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Midori Sampo 39%, Fukai Tsuki 61%.
Midori Sampo - Fukai Tsuki 2:1