Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Shiro Kokoro Gaijin Hi
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
50% Spel op eigen helft 50%
15 Doelpogingen 19
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 18.7
hopeless Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen poor


4e minuut.
Nakano bereikt de bal nog maar net als eerste. Nakano met een sublieme pass. Komatsu is nu in balbezit. Nagatomi verovert de bal door een tackle van achteren. Nagatomi draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Shiro Kokoro - Gaijin Hi 0:1

7e minuut.
Nemoto geeft een lange en hoge pass. Morikawa kopt de bal weg. Komatsu controleert de bal met de borst. Noda bereikt de bal nog maar net als eerste. Noda draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Yokotani controleert de bal met de borst. Sakai rent richting de bal. Morikawa rent richting de bal. Sakai verovert de bal door een tackle van achteren. Sakai schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Shiro Kokoro - Gaijin Hi 1:1

15e minuut.
Morikawa probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Sakai verovert de bal door een tackle van achteren. Tsuboi speelt de bal door. Nagatomi is nu in balbezit. Nagatomi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Inworp. Tsuboi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tasuki geeft een hoge lob. Nagatomi bereikt de bal nog maar net als eerste. Nagatomi schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Tsuboi speelt de bal door. Morikawa rent richting de bal. Morikawa probeert naar een medespeler te passen. Nagatomi bereikt de bal nog maar net als eerste. Nagatomi schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Nagatomi is nu in balbezit. Nagatomi draait met de bal, schiet en ... Maruyama probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Shiro Kokoro 48%, Gaijin Hi 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Shiro Kokoro - Gaijin Hi 1:1

53e minuut.
Kano speelt de bal door. Noda bereikt de bal nog maar net als eerste. Ando is nu in balbezit. Noda verovert de bal door een tackle van achteren. Noda met een sublieme pass.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Sakai bereikt de bal nog maar net als eerste. Morikawa bereikt de bal nog maar net als eerste. Morikawa passt de bal in één keer door. Nagatomi is nu in balbezit. Nagatomi haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Shiro Kokoro - Gaijin Hi 1:2

80e minuut.
Komatsu bereikt de bal nog maar net als eerste. Komatsu speelt de bal door. Yokotani rent richting de bal. Yokotani schiet op doel. Na een snelle pass probeert Ishi de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Shiro Kokoro - Gaijin Hi 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Shiro Kokoro 50%, Gaijin Hi 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Shiro Kokoro - Gaijin Hi 2:2


Gelijkspel! De teams bereiden zich voor op de extra tijd.

94e minuut.
Tsuboi probeert de bal aan de voet te houden. Kano is nu in balbezit. Kano probeert naar een medespeler te passen. Sakai rent richting de bal. Sakai schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

96e minuut.
Masashiko is nu in balbezit. Masashiko probeert naar een medespeler te passen. Ando is nu in balbezit. Noda verovert de bal door een tackle van achteren. Noda draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Shiro Kokoro - Gaijin Hi 2:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Shiro Kokoro 48%, Gaijin Hi 52%.
Shiro Kokoro - Gaijin Hi 2:3

107e minuut.
Nakano rent richting de bal. Nakano met een sublieme pass. Ishi bereikt de bal nog maar net als eerste. Sakai is nu in balbezit. Sakai draait met de bal, schiet en ... Ichikawa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

113e minuut.
Komatsu met een sublieme pass. Noda rent richting de bal. Noda passt de bal zonder na te denken. Daar is Nagatomi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nagatomi schiet op doel. Maruyama kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Shiro Kokoro 58%, Gaijin Hi 42%.
Shiro Kokoro - Gaijin Hi 2:3