Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-21 12:29
  • Bekerwedstrijd: Japan Cup
  • Stadion: Aoi Dorei Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 2809
Aoi Dorei JFA
Normal Tactiek 352
44% Balbezit 56%
63% Spel op eigen helft 37%
6 Doelpogingen 17
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.4 gemiddelde waardering 26.1
slecht Schieten redelijk
waardeloos Passen zwak
slecht Verdedigen slecht


3e minuut.
Choe geeft een hoge lob. Daar is Mita, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mita speelt de bal door. Miyazawa is nu in balbezit. Miyazawa draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

5e minuut.
Minowa probeert naar een medespeler te passen. Ito bereikt de bal nog maar net als eerste. Ito passt de bal in één keer door. Kimura rent richting de bal. Kimura haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Yukio trapt de bal weg. Minowa kopt de bal weg. Morita bereikt de bal nog maar net als eerste. Morita draait met de bal, schiet en ... Yukio bokst de bal weg. Kimura bereikt de bal nog maar net als eerste. Kimura schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Aoi Dorei - JFA 0:1

11e minuut.
Nakano passt de bal zonder na te denken. Shirasawa rent richting de bal. Shirasawa geeft de bal voor. Klungelig pakt Morita de bal. Morita schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Aoi Dorei - JFA 0:2

14e minuut.
Ito met een sublieme pass. Morita is nu in balbezit. Tamura met een sublieme pass. Kimura is nu in balbezit. Kimura draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Aoi Dorei - JFA 0:3

28e minuut.
Minowa met een sublieme pass. Daar is Mita, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mita speelt de bal door. Morita bereikt de bal nog maar net als eerste. Morita haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Chishima kopt de bal weg. Ito rent richting de bal. Morita rent richting de bal. Morita schiet op doel. Yukio probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Aoi Dorei - JFA 0:4

38e minuut.
Miyoshi heeft problemen om de bal te vangen. Uchidate probeert naar een medespeler te passen. Ito speelt de bal door. Morita bereikt de bal nog maar net als eerste. Morita haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Uchidate passt de bal zonder na te denken. Nagatomi rent richting de bal. Nagatomi speelt de bal door. Miyazawa is nu in balbezit. Miyazawa haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Aoi Dorei 67%, JFA 33%.
Aoi Dorei - JFA 0:4

46e minuut.
Mori komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Tamura verovert de bal door een tackle van achteren. Tamura met een sublieme pass. Nagatomi met een sublieme pass. Miyazawa is nu in balbezit. Miyazawa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Aoi Dorei - JFA 1:4

57e minuut.
Choe is nu in balbezit. Ito verovert de bal door een tackle van achteren. Ito speelt de bal door. Mori rent richting de bal. Mori haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Sakurai rent richting de bal. Ito met een sublieme pass. Morita is nu in balbezit. Morita haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Aoi Dorei - JFA 1:5

77e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Nonomura komt het veld opgelopen. Soda komt het veld opgelopen. Soda komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Aoi Dorei 59%, JFA 41%.
Aoi Dorei - JFA 1:5