Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Shiro Sushi Zero Tsu
Normal Tactiek Normal
43% Balbezit 57%
64% Spel op eigen helft 36%
6 Doelpogingen 17
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.6 gemiddelde waardering 26.5
matig Schieten matig
slecht Passen zwak
slecht Verdedigen slecht


15e minuut.
Tamahome rent richting de bal. Tamahome geeft de bal voor. Michels kopt de bal weg. Klungelig pakt Kurisawa de bal. Kurisawa schiet op doel. Hirata kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Shiro Sushi - Zero Tsu 0:1

20e minuut.
Rainov onderschept slim de pass. Rainov met een sublieme pass. Kurisawa rent richting de bal. Hurtinov rent richting de bal. Hurtinov schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Tuomiranta verovert de bal door een tackle van achteren. Tuomiranta speelt de bal door. Daar is Kurisawa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hurtinov is nu in balbezit. Hurtinov draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Shiro Sushi - Zero Tsu 0:2

27e minuut.
Tamahome geeft een hoge lob. Shikamaru kopt de bal weg. Daar is Tamahome, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hurtinov bereikt de bal nog maar net als eerste. Hurtinov draait met de bal, schiet en ... Hirata verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

42e minuut.
Kurisawa heeft problemen om de bal te vangen. Nakashima rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kurisawa. Kurisawa krijgt een gele kaart.

43e minuut.
Nakashima raakt geblesseerd tijdens het duel. Kamiya met een snel genomen vrije trap. Morioka rent richting de bal. Tuomiranta bereikt de bal nog maar net als eerste. Morioka verovert de bal door een tackle van achteren. Morioka haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Shiro Sushi 67%, Zero Tsu 33%.
Shiro Sushi - Zero Tsu 0:2

48e minuut.
Nakashima kopt de bal weg. Tuomiranta is nu in balbezit. Morioka is nu in balbezit. Morioka draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Molina de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Klungelig pakt Kurisawa de bal. Kurisawa met een sublieme pass. Klungelig pakt Hirai de bal. Hurtinov bereikt de bal nog maar net als eerste. Hurtinov haalt uit met een fantastische trap. Hirata probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Shiro Sushi 61%, Zero Tsu 39%.
Shiro Sushi - Zero Tsu 0:2