Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kagayaku Mizu Yokohama Shikas
Normal Tactiek 円造
41% Balbezit 59%
71% Spel op eigen helft 29%
2 Doelpogingen 21
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17 gemiddelde waardering 33.6
unsatisfactory Schieten good
weak Passen weak
hopeless Verdedigen average


2e minuut.
Viola onderschept slim de pass. Tae-Uk bereikt de bal nog maar net als eerste. Viola verovert de bal door een tackle van achteren. Baszkiewicz met een sublieme pass. Łączka rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kagayaku Mizu - Yokohama Shikas 0:1

11e minuut.
Mann geeft een lange en hoge pass. Łączka bereikt de bal nog maar net als eerste. Łączka passt de bal in één keer door. Baszkiewicz heeft problemen om de bal te vangen. Baszkiewicz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Łączka onderschept slim de pass. Miyoshi rent richting de bal. Miyoshi geeft de bal voor. Daar is Łączka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Łączka draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Sakai bereikt de bal nog maar net als eerste. Sakai geeft de bal voor. Sunito kopt de bal weg. Baszkiewicz is nu in balbezit. Baszkiewicz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Sunito verovert de bal door een tackle van achteren. Sunito geeft een lange en hoge pass. Baszkiewicz is nu in balbezit. Baszkiewicz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kagayaku Mizu - Yokohama Shikas 0:2

41e minuut.
Tae-Uk passt de bal met de wreef. Łączka is nu in balbezit. Miyoshi bereikt de bal nog maar net als eerste. Łączka verovert de bal door een tackle van achteren. Łączka draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Miyoshi heeft problemen om de bal te vangen. Baszkiewicz is nu in balbezit. Baszkiewicz passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Łączka de bal. Łączka draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kagayaku Mizu 72%, Yokohama Shikas 28%.
Kagayaku Mizu - Yokohama Shikas 0:2

52e minuut.
Roger is nu in balbezit. Roger geeft de bal voor. Baszkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Baszkiewicz haalt uit met een fantastische trap. Han-Jae probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Roger is nu in balbezit. Roger geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Sawanobori de bal. Hirano is nu in balbezit. Hirano schiet op doel. Rentería probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

63e minuut.
Mann controleert de bal met de borst. Mann speelt de bal door. Fukai rent richting de bal. Łączka onderschept slim de pass. Łączka draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

66e minuut.
Mann speelt de bal door. Han-Jae is nu in balbezit. Baszkiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Baszkiewicz draait met de bal, schiet en ... Nishitani probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Inworp. Sakal zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sunito met een sublieme pass. Łączka is nu in balbezit. Łączka schiet op doel. Nishitani bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Kagayaku Mizu - Yokohama Shikas 0:3

75e minuut.
Han-Jae geeft de bal voor. Mann kopt de bal weg. Klungelig pakt Łączka de bal. Łączka haalt uit met een fantastische trap. Nishitani werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kagayaku Mizu - Yokohama Shikas 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kagayaku Mizu 70%, Yokohama Shikas 30%.
Kagayaku Mizu - Yokohama Shikas 0:4