Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kagayaku Jinja NaGoYa FC
Normal Tactiek Win
41% Balbezit 59%
70% Spel op eigen helft 30%
1 Doelpogingen 30
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.2 gemiddelde waardering 39
zwak Schieten solide
slecht Passen goed
slecht Verdedigen redelijk


4e minuut.
Hisanaga rent richting de bal. Piech verovert de bal door een tackle van achteren. Piech speelt de bal door. Căpăţână rent richting de bal. Căpăţână draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Kobara is nu in balbezit. Kobara geeft een lange en hoge pass. Kubatek speelt de bal door. Căpăţână bereikt de bal nog maar net als eerste. Căpăţână draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Hashimoto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pieris bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiyotanda legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Chiyotanda krijgt een gele kaart. Pieris is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kubatek zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Kagayaku Jinja - NaGoYa FC 0:1

19e minuut.
Hisanaga probeert naar een medespeler te passen. Piech bereikt de bal nog maar net als eerste. Piech probeert naar een medespeler te passen. Pieris is nu in balbezit. Pieris draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Kagayaku Jinja - NaGoYa FC 0:2

21e minuut.
Daar is Kubatek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kubatek probeert naar een medespeler te passen. Pieris is nu in balbezit. Pieris haalt uit met een fantastische trap. Komatsu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kagayaku Jinja - NaGoYa FC 0:3

23e minuut.
Komatsu met een sublieme pass. Inworp. Piech zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kubatek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kubatek geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Klungelig pakt Pieris de bal. Căpăţână rent richting de bal. Pieris is nu in balbezit. Pieris schiet op doel. Komatsu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kagayaku Jinja - NaGoYa FC 0:4

40e minuut.
Kubatek is nu in balbezit. Kubatek passt de bal zonder na te denken. Pieris is nu in balbezit. Pieris haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Chiyotanda de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kagayaku Jinja - NaGoYa FC 0:5

43e minuut.
Kita kopt de bal weg. Piech bereikt de bal nog maar net als eerste. Piech probeert naar een medespeler te passen. Marăndici geeft een hoge lob. Căpăţână krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Kawashima is nu in balbezit. Miyahara verovert de bal door een tackle van achteren. Miyahara passt de bal zonder na te denken. Pieris rent richting de bal. Pieris haalt uit met een fantastische trap. Komatsu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Kagayaku Jinja - NaGoYa FC 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kagayaku Jinja 66%, NaGoYa FC 34%.
Kagayaku Jinja - NaGoYa FC 0:6

47e minuut.
Pieris springt en kopt de bal. Căpăţână heeft problemen om de bal te vangen. Komatsu werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Căpăţână bereikt de bal nog maar net als eerste. Căpăţână haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Pieris heeft problemen om de bal te vangen. Pieris haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Kagayaku Jinja - NaGoYa FC 0:7

52e minuut.
Kubatek probeert naar een medespeler te passen. Hashimoto heeft problemen om de bal te vangen. Căpăţână bereikt de bal nog maar net als eerste. Căpăţână haalt uit met een fantastische trap. Komatsu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kagayaku Jinja - NaGoYa FC 0:8

61e minuut.
Kawashima geeft een hoge lob. Yanagimoto bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Piech. Piech krijgt een gele kaart.

71e minuut.
Piech is nu in balbezit. Klungelig pakt Piech de bal. Piech probeert naar een medespeler te passen. Pieris is nu in balbezit. Pieris draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kagayaku Jinja - NaGoYa FC 0:9

72e minuut.
Căpăţână rent richting de bal. Căpăţână passt de bal zonder na te denken. Pieris bereikt de bal nog maar net als eerste. Pieris schiet op doel. Komatsu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kagayaku Jinja - NaGoYa FC 0:10

81e minuut.
Nakazawa bereikt de bal nog maar net als eerste. Nakazawa met een sublieme pass. Kubatek met een sublieme pass. Căpăţână bereikt de bal nog maar net als eerste. Căpăţână schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Kubatek speelt de bal door. Piech is nu in balbezit. Piech speelt de bal door. Pieris bereikt de bal nog maar net als eerste. Pieris schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Piech raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Stuhr komt het veld opgelopen.

86e minuut.
Marăndici rent richting de bal. Marăndici geeft een lange en hoge pass. Chiyotanda heeft problemen om de bal te vangen. Pieris bereikt de bal nog maar net als eerste. Pieris haalt uit met een fantastische trap. Komatsu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Pieris is nu in balbezit. Pieris draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kagayaku Jinja - NaGoYa FC 0:11

89e minuut.
Marăndici rent richting de bal. Marăndici geeft een hoge lob. Klungelig pakt Pieris de bal. Pieris schiet op doel. Chiyotanda probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kagayaku Jinja 74%, NaGoYa FC 26%.
Kagayaku Jinja - NaGoYa FC 0:11