Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kawiiso Kaeru Kagawa F.C
Normal Tactiek かつぴと
43% Balbezit 57%
67% Spel op eigen helft 33%
5 Doelpogingen 38
3 Overtredingen 5
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.4 gemiddelde waardering 41.5
matig Schieten zeer goed
zwak Passen goed
slecht Verdedigen slecht


1e minuut.
Ienaga met de inworp. Rydz is nu in balbezit. Rydz passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Price de bal. Price haalt uit met een fantastische trap. Jung-Hwan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Kawiiso Kaeru - Kagawa F.C 0:1

5e minuut.
Owubokiri bereikt de bal nog maar net als eerste. Owubokiri geeft de bal voor. Illgner kopt de bal weg. Price bereikt de bal nog maar net als eerste. Price schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Shinoda bereikt de bal nog maar net als eerste. Fricke is nu in balbezit. Fricke passt de bal met de wreef. Price is nu in balbezit. Price haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kawiiso Kaeru - Kagawa F.C 0:2

12e minuut.
Yanagimoto is nu in balbezit. Met opzet legt Owubokiri zijn tegenspeler op de grond. Yanagimoto is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Yanagimoto zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Ienaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Ienaga geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Miyamoto bereikt de bal nog maar net als eerste. Óvári legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Miyamoto raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Miyamoto kan niet meer verder spelen. Kurokawa komt het veld opgelopen. Ichihara neemt de penalty, wat een uithaal! De bal vliegt tegen de lat. Klungelig pakt Ichihara de bal. Ichihara draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

16e minuut.
Motoyama bereikt de bal nog maar net als eerste. Illgner verovert de bal door een tackle van achteren. Illgner met een sublieme pass. Price is nu in balbezit. Price schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Jung-Hwan met een harde bal richting middenveld. Rydz kopt de bal weg. Price rent richting de bal. Illgner is nu in balbezit. Illgner schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Kawiiso Kaeru - Kagawa F.C 0:3

19e minuut.
Matter is nu in balbezit. Matter geeft de bal voor. Price rent richting de bal. Price draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kawiiso Kaeru - Kagawa F.C 0:4

21e minuut.
Motoyama kopt de bal weg. Rydz bereikt de bal nog maar net als eerste. Rydz passt de bal in één keer door. Daar is Illgner, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Illgner schiet op doel. Jung-Hwan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Komatsu heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kawiiso Kaeru - Kagawa F.C 0:5

28e minuut.
Rydz bereikt de bal nog maar net als eerste. Rydz passt de bal met de wreef. Illgner rent richting de bal. Price bereikt de bal nog maar net als eerste. Price schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Rydz passt de bal in één keer door. Daar is Matter, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Met opzet legt Motoyama zijn tegenspeler op de grond. Motoyama krijgt een gele kaart.

32e minuut.
Owubokiri rent richting de bal. Owubokiri geeft een hoge lob. Illgner kopt de bal weg. Price rent richting de bal. Price schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kawiiso Kaeru - Kagawa F.C 0:6

35e minuut.
Warzycha geeft de bal voor. Klungelig pakt Komatsu de bal. Illgner verovert de bal door een tackle van achteren. Illgner haalt uit met een fantastische trap. Jung-Hwan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kawiiso Kaeru - Kagawa F.C 0:7

38e minuut.
Rydz is nu in balbezit. Illgner is nu in balbezit. Illgner speelt de bal door. Price is nu in balbezit. Price schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

42e minuut.
Warzycha geeft een hoge lob. Komatsu kopt de bal weg. Klungelig pakt Motoyama de bal. Illgner is nu in balbezit. Illgner schiet op doel. Jung-Hwan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Price is nu in balbezit. Price schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kawiiso Kaeru - Kagawa F.C 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kawiiso Kaeru 62%, Kagawa F.C 38%.
Kawiiso Kaeru - Kagawa F.C 0:8

49e minuut.
Ienaga passt de bal met de wreef. Matter bereikt de bal nog maar net als eerste. Matter probeert naar een medespeler te passen. Illgner is nu in balbezit. Illgner draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Jung-Hwan trapt de bal weg van het doel. Matter speelt de bal door. Illgner heeft problemen om de bal te vangen. Price rent richting de bal. Price schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Kawiiso Kaeru - Kagawa F.C 0:9

52e minuut.
Rydz met een snelle inworp. Motoyama onderschept slim de pass. Yanagimoto kan de bal niet met de borst controleren. Price is nu in balbezit. Price schiet op doel. De bal raakt de paal. Jung-Hwan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kawiiso Kaeru - Kagawa F.C 0:10

56e minuut.
Price rent richting de bal. Price geeft de bal voor. Illgner bereikt de bal nog maar net als eerste. Illgner draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kawiiso Kaeru - Kagawa F.C 0:11

58e minuut.
Purcărea trapt de bal weg. Illgner rent richting de bal. Illgner speelt de bal door. Klungelig pakt Price de bal. Price draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Jung-Hwan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

62e minuut.
Matter probeert naar een medespeler te passen. Owubokiri is nu in balbezit. Owubokiri passt de bal met de wreef. Rydz bereikt de bal nog maar net als eerste. Rydz geeft een lange en hoge pass. Jung-Hwan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Price rent richting de bal. Price haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kawiiso Kaeru - Kagawa F.C 0:12

65e minuut.
Matter verovert de bal door een tackle van achteren. Matter speelt de bal door. Price is nu in balbezit. Illgner heeft problemen om de bal te vangen. Illgner haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Tabuchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Tabuchi passt de bal in één keer door. Warzycha met een sublieme pass. Rydz heeft problemen om de bal te vangen. Rydz geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

73e minuut.
Tabuchi is nu in balbezit. Tabuchi geeft een lange en hoge pass. Inworp. Matter zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Owubokiri geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Illgner rent richting de bal. Illgner passt de bal met de wreef. Price bereikt de bal nog maar net als eerste. Price draait met de bal, schiet en ... Jung-Hwan maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

78e minuut.
Daar is Price, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kawamura rent richting de bal. Kawamura geeft een hoge lob. Klungelig pakt Price de bal. Price haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Jung-Hwan trapt de bal weg van het doel. Rydz kopt de bal weg. Price rent richting de bal. Illgner rent richting de bal. Illgner haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Rydz probeert naar een medespeler te passen. Owubokiri is nu in balbezit. Owubokiri probeert naar een medespeler te passen. Illgner rent richting de bal. Illgner schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kawiiso Kaeru - Kagawa F.C 0:13

81e minuut.
Ichihara met een sublieme pass. Komatsu is nu in balbezit. Komatsu speelt de bal door. Illgner is nu in balbezit. Illgner haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Illgner rent richting de bal. Motoyama is nu in balbezit. Illgner maakt een afschuwelijke overtreding. Motoyama wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

88e minuut.
Price bereikt de bal nog maar net als eerste. Price passt de bal met de wreef. Illgner is nu in balbezit. Illgner haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Price is nu in balbezit. Price schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kawiiso Kaeru - Kagawa F.C 0:14

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kawiiso Kaeru 72%, Kagawa F.C 28%.
Kawiiso Kaeru - Kagawa F.C 0:14