Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kawaikunee Hikari Shueisha FC
Normal Tactiek Reup Manga
41% Balbezit 59%
87% Spel op eigen helft 13%
0 Doelpogingen 42
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 40.6
matig Schieten formidabel
waardeloos Passen zeer goed
waardeloos Verdedigen matig


3e minuut.
Ohmori is nu in balbezit. Ohmori geeft de bal voor. Busto kopt de bal weg. Nikas rent richting de bal. Nikas geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Uchida passt de bal met de wreef. Michalikowski geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Nishimura de bal. Jaskot rent richting de bal. Jaskot haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kawaikunee Hikari - Shueisha FC 0:1

10e minuut.
Oku rent richting de bal. Groote onderschept slim de pass. Groote speelt de bal door. Jaskot bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaskot haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

11e minuut.
Shiota rent richting de bal. Michalikowski verovert de bal door een tackle van achteren. Michalikowski speelt de bal door. Groote rent richting de bal. Groote schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Jaskot bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaskot speelt de bal door. Groote rent richting de bal. Groote schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

19e minuut.
Nikas speelt de bal door. Groote is nu in balbezit. Groote passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Beyaert de bal. Beyaert schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Busto geeft de bal voor. Jaskot met een sublieme pass. Beyaert is nu in balbezit. Beyaert draait met de bal, schiet en ... Kina probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kawaikunee Hikari - Shueisha FC 0:2

25e minuut.
Jaskot onderschept slim de pass. Jaskot met een sublieme pass. Groote rent richting de bal. Jaskot rent richting de bal. Jaskot haalt uit met een fantastische trap. Kina kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal! Beyaert rent richting de bal. Beyaert schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kawaikunee Hikari - Shueisha FC 0:3

27e minuut.
Ohmori geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Nikas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Beyaert bereikt de bal nog maar net als eerste. Beyaert geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat. Kina werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Jaskot springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kawaikunee Hikari - Shueisha FC 0:4

27e minuut.
Ohmori probeert naar een medespeler te passen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Nikas met een snelle inworp. Michalikowski is nu in balbezit. Michalikowski geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

31e minuut.
Jaskot kan de bal niet met de borst controleren. Groote is nu in balbezit. Jaskot is nu in balbezit. Jaskot haalt uit met een fantastische trap. Kina maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kawaikunee Hikari - Shueisha FC 0:5

33e minuut.
Kina met een harde bal richting middenveld. Michalikowski is nu in balbezit. Michalikowski probeert naar een medespeler te passen. Beyaert rent richting de bal. Beyaert schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kawaikunee Hikari - Shueisha FC 0:6

36e minuut.
Jaskot geeft een hoge lob. Shiokawa bereikt de bal nog maar net als eerste. Beyaert onderschept slim de pass. Beyaert haalt uit met een fantastische trap. Kina probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kawaikunee Hikari - Shueisha FC 0:7

36e minuut.
Shuto met een sublieme pass. Klungelig pakt Shiota de bal. Beyaert bereikt de bal nog maar net als eerste. Beyaert draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Jaskot probeert naar een medespeler te passen. Michalikowski is nu in balbezit. Michalikowski met een sublieme pass. Beyaert rent richting de bal. Beyaert draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

40e minuut.
Klungelig pakt Matsushita de bal. Michalikowski kopt de bal weg. Jaskot is nu in balbezit. Jaskot geeft een lange en hoge pass. Beyaert springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Michalikowski rent richting de bal. Michalikowski speelt de bal door. Groote is nu in balbezit. Groote haalt uit met een fantastische trap. Kina maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kawaikunee Hikari - Shueisha FC 0:8

45e minuut.
Michalikowski speelt de bal door. Groote is nu in balbezit. Groote passt de bal in één keer door. Beyaert rent richting de bal. Beyaert haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kawaikunee Hikari 91%, Shueisha FC 9%.
Kawaikunee Hikari - Shueisha FC 0:8

46e minuut.
Beyaert rent richting de bal. Ohmori rent richting de bal. Nikas onderschept slim de pass. Nikas geeft de bal voor. Groote krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kawaikunee Hikari - Shueisha FC 0:9

53e minuut.
Møller Pedersen geeft de bal voor. Jaskot kopt de bal weg. Groote rent richting de bal. Beyaert bereikt de bal nog maar net als eerste. Beyaert haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kawaikunee Hikari - Shueisha FC 0:10

57e minuut.
Daar is Michalikowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Michalikowski geeft de bal voor. Klungelig pakt Groote de bal. Groote draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Beyaert bereikt de bal nog maar net als eerste. Beyaert haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kawaikunee Hikari - Shueisha FC 0:11

59e minuut.
Uchida met de inworp. Ohmori bereikt de bal nog maar net als eerste. Beyaert onderschept slim de pass. Beyaert probeert naar een medespeler te passen. Michalikowski geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Groote rent richting de bal. Groote haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kawaikunee Hikari - Shueisha FC 0:12

65e minuut.
Suzuki bereikt de bal nog maar net als eerste. Fryc onderschept slim de pass. Fryc geeft een lange en hoge pass. Beyaert bereikt de bal nog maar net als eerste. Beyaert schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

67e minuut.
Michalikowski passt de bal zonder na te denken. Møller Pedersen geeft een hoge lob. Groote kopt de bal weg. Daar is Jaskot, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jaskot draait met de bal, schiet en ... Paal! Daar is Groote, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Groote haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kawaikunee Hikari - Shueisha FC 0:13

70e minuut.
Groote draait met de bal, schiet en ... Nishimura probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Nikas neemt de hoekschop. Groote krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kawaikunee Hikari - Shueisha FC 0:14

72e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Michalikowski met een snelle inworp. Nikas is nu in balbezit. Nikas geeft de bal voor. Beyaert kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Groote is nu in balbezit. Groote schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kawaikunee Hikari - Shueisha FC 0:15

74e minuut.
Jaskot speelt de bal door. Beyaert probeert naar een medespeler te passen. Groote is nu in balbezit. Groote schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Kina met een harde bal richting middenveld. Nikas kopt de bal weg. Daar is Shiokawa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Groote bereikt de bal nog maar net als eerste. Groote haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kawaikunee Hikari - Shueisha FC 0:16

78e minuut.
Michalikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Michalikowski passt de bal met de wreef. Groote bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaskot rent richting de bal. Jaskot schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kawaikunee Hikari - Shueisha FC 0:17

80e minuut.
Michalikowski is nu in balbezit. Jaskot rent richting de bal. Michalikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaskot bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaskot geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Michalikowski kopt de bal weg. Nishitani bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaskot begaat een overtreding. Jaskot krijgt een gele kaart.

83e minuut.
Oku is nu in balbezit. Jaskot onderschept slim de pass. Jaskot geeft een lange en hoge pass. Beyaert springt en kopt de bal. Kina probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kawaikunee Hikari - Shueisha FC 0:18

83e minuut.
Michalikowski probeert naar een medespeler te passen. Nikas rent richting de bal. Nikas passt de bal in één keer door. Groote is nu in balbezit. Groote draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kawaikunee Hikari - Shueisha FC 0:19

86e minuut.
Ohmori is nu in balbezit. Nikas verovert de bal door een tackle van achteren. Nikas geeft een hoge lob. Beyaert rent richting de bal. Beyaert schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kawaikunee Hikari - Shueisha FC 0:20

88e minuut.
Beyaert rent richting de bal. Beyaert passt de bal in één keer door. Groote is nu in balbezit. Groote haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kawaikunee Hikari - Shueisha FC 0:21

89e minuut.
Daar is Jaskot, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jaskot geeft een lange en hoge pass. Groote heeft problemen om de bal te vangen. Groote haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kawaikunee Hikari - Shueisha FC 0:22

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kawaikunee Hikari 83%, Shueisha FC 17%.
Kawaikunee Hikari - Shueisha FC 0:22