Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-21 12:29
  • Bekerwedstrijd: Japan Cup
  • Stadion: Gaijin Hi Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 3100
Gaijin Hi Okashi AFC
Normal Tactiek Z1
45% Balbezit 55%
76% Spel op eigen helft 24%
1 Doelpogingen 43
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 46.2
slecht Schieten formidabel
slecht Passen solide
waardeloos Verdedigen redelijk


2e minuut.
Yokoyama bereikt de bal nog maar net als eerste. Tychna verovert de bal door een tackle van achteren. Tychna probeert naar een medespeler te passen. Besteci rent richting de bal. Besteci schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

3e minuut.
Mantas is nu in balbezit. Mantas passt de bal met de wreef. Gąsior met een sublieme pass. Sucigan rent richting de bal. Sucigan schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Gaijin Hi - Okashi AFC 0:1

4e minuut.
Tychna is nu in balbezit. Tychna met een sublieme pass. Gąsior speelt de bal door. Sucigan rent richting de bal. Sucigan schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

9e minuut.
Mantas met een sublieme pass. Tychna is nu in balbezit. Tychna passt de bal in één keer door. Besteci rent richting de bal. Besteci schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Gaijin Hi - Okashi AFC 0:2

11e minuut.
Sucigan draait met de bal, schiet en ... Ogura kopt de bal weg. Yoshitaka rent richting de bal. Sucigan verovert de bal door een tackle van achteren. Sucigan haalt uit met een fantastische trap. Takahagi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

14e minuut.
Sucigan onderschept slim de pass. Daar is Sucigan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gąsior met een sublieme pass. Tumbaco bereikt de bal nog maar net als eerste. Tumbaco draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

17e minuut.
Gąsior geeft een hoge lob. Besteci is nu in balbezit. Besteci speelt de bal door. Sucigan bereikt de bal nog maar net als eerste. Sucigan haalt uit met een fantastische trap. Takahagi bokst de bal weg. Sucigan rent richting de bal. Sucigan draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

18e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Mantas geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Sucigan controleert de bal met de borst. Tumbaco bereikt de bal nog maar net als eerste. Tumbaco schiet op doel. Takahagi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

22e minuut.
Tychna speelt de bal door. Besteci kan de bal niet met de borst controleren. Besteci passt de bal met de wreef. Sucigan rent richting de bal. Sucigan draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

23e minuut.
Mantas verovert de bal door een tackle van achteren. Mantas speelt de bal door. Tumbaco is nu in balbezit. Tumbaco haalt uit met een fantastische trap. Takahagi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gaijin Hi - Okashi AFC 0:3

25e minuut.
Masushima is nu in balbezit. Funakoshi verovert de bal door een tackle van achteren. Funakoshi geeft de bal voor. Sucigan rent richting de bal. Sucigan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Gaijin Hi - Okashi AFC 0:4

32e minuut.
Masushima is nu in balbezit. Tychna verovert de bal door een tackle van achteren. Tychna passt de bal zonder na te denken. Besteci is nu in balbezit. Besteci schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Gaijin Hi - Okashi AFC 0:5

36e minuut.
Gąsior bereikt de bal nog maar net als eerste. Kina is nu in balbezit. Gąsior onderschept slim de pass. Gąsior geeft een hoge lob. Sucigan krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Mantas kopt de bal weg. Tumbaco probeert de bal met de borst te controleren. Tumbaco met een sublieme pass. Klungelig pakt Sucigan de bal. Sucigan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Gaijin Hi - Okashi AFC 0:6

38e minuut.
Horinouchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Tumbaco onderschept slim de pass. Sucigan rent richting de bal. Besteci rent richting de bal. Besteci schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Gaijin Hi - Okashi AFC 0:7

39e minuut.
Fujiyama met een sublieme pass. Horinouchi rent richting de bal. Tumbaco onderschept slim de pass. Tumbaco haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Gaijin Hi - Okashi AFC 0:8

41e minuut.
Besteci onderschept slim de pass. Yokoyama bereikt de bal nog maar net als eerste. Besteci tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Besteci krijgt een gele kaart.

43e minuut.
Tychna verovert de bal door een tackle van achteren. Tychna probeert naar een medespeler te passen. Gąsior speelt de bal door. Sucigan bereikt de bal nog maar net als eerste. Sucigan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Gaijin Hi - Okashi AFC 0:9

44e minuut.
Besteci bereikt de bal nog maar net als eerste. Tumbaco is nu in balbezit. Besteci rent richting de bal. Besteci draait met de bal, schiet en ... Takahagi werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Gaijin Hi - Okashi AFC 0:10

44e minuut.
Klungelig pakt Fujiyama de bal. Tumbaco onderschept slim de pass. Tumbaco passt de bal in één keer door. Besteci bereikt de bal nog maar net als eerste. Besteci draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Gaijin Hi - Okashi AFC 0:11

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gaijin Hi 75%, Okashi AFC 25%.
Gaijin Hi - Okashi AFC 0:11

49e minuut.
Daar is Gąsior, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gąsior geeft de bal voor. Mantas speelt de bal door. Daar is Besteci, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Besteci haalt uit met een fantastische trap. Takahagi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Besteci rent richting de bal. Besteci schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Gaijin Hi - Okashi AFC 0:12

51e minuut.
Kiko met een sublieme pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Mantas geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Tumbaco bereikt de bal nog maar net als eerste. Tumbaco haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Gaijin Hi - Okashi AFC 0:13

53e minuut.
Mantas geeft een lange en hoge pass. Tumbaco kopt de bal weg. Sucigan bereikt de bal nog maar net als eerste. Sucigan haalt uit met een fantastische trap. Yoshitaka probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Takahagi bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Gaijin Hi - Okashi AFC 0:14

56e minuut.
Sucigan passt de bal met de wreef. Besteci bereikt de bal nog maar net als eerste. Besteci haalt uit met een fantastische trap. Ogura probeert de bal aan de voet te houden. Paal! Tumbaco is nu in balbezit. Tumbaco haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Takahagi met een harde bal richting middenveld. Mantas met een sublieme pass. Sucigan rent richting de bal. Sucigan haalt uit met een fantastische trap. Takahagi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Gaijin Hi - Okashi AFC 0:15

59e minuut.
Tychna geeft een hoge lob. Daar is Sato, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sucigan rent richting de bal. Sucigan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Gaijin Hi - Okashi AFC 0:16

60e minuut.
Mantas onderschept slim de pass. Mantas passt de bal met de wreef. Sucigan is nu in balbezit. Sucigan haalt uit met een fantastische trap. Takahagi probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Funakoshi rent richting de bal. Funakoshi geeft een hoge lob. Mantas speelt de bal door. Besteci rent richting de bal. Besteci schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Gaijin Hi - Okashi AFC 0:17

67e minuut.
Kina heeft problemen om de bal te vangen. Besteci speelt de bal door. Tumbaco bereikt de bal nog maar net als eerste. Tumbaco haalt uit met een fantastische trap. Takahagi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gaijin Hi - Okashi AFC 0:18

68e minuut.
Yokoyama is nu in balbezit. Mantas is nu in balbezit. Mantas passt de bal in één keer door. Tumbaco is nu in balbezit. Tumbaco draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Gaijin Hi - Okashi AFC 0:19

74e minuut.
Daar is Gąsior, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gąsior geeft een hoge lob. Tumbaco bereikt de bal nog maar net als eerste. Tumbaco draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Gaijin Hi - Okashi AFC 0:20

75e minuut.
Yokoyama verovert de bal door een tackle van achteren. Yamaguchi speelt de bal door. García Moya geeft een hoge lob. Besteci is nu in balbezit. Besteci draait met de bal, schiet en ... Takahagi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Yoshitaka heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Gaijin Hi - Okashi AFC 0:21

77e minuut.
Gąsior met een snelle inworp. Funakoshi kan de bal niet met de borst controleren. Funakoshi geeft een lange en hoge pass. Sucigan is nu in balbezit. Sucigan met een sublieme pass.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Tychna probeert naar een medespeler te passen. Sucigan rent richting de bal. Sucigan passt de bal met de wreef. Tumbaco is nu in balbezit. Tumbaco haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Gąsior zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tychna probeert naar een medespeler te passen. Mantas probeert naar een medespeler te passen. Besteci is nu in balbezit. Besteci draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paal!
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Mantas neemt de hoekschop. Takahagi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Tumbaco bereikt de bal nog maar net als eerste. Tumbaco haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Gaijin Hi - Okashi AFC 0:22

83e minuut.
Gąsior verovert de bal door een tackle van achteren. Gąsior speelt de bal door. Mantas probeert naar een medespeler te passen. Besteci rent richting de bal. Besteci haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Besteci geeft de bal voor. Sucigan is nu in balbezit. Tumbaco bereikt de bal nog maar net als eerste. Tumbaco schiet op doel. Takahagi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Gaijin Hi - Okashi AFC 0:23

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gaijin Hi 77%, Okashi AFC 23%.
Gaijin Hi - Okashi AFC 0:23