Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Heitir Skarfar Fávísir Æðarfuglar
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
57% Spel op eigen helft 43%
7 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 22.5
poor Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


10e minuut.
Randversson probeert naar een medespeler te passen. Pálmason met een sublieme pass. Sævarsson controleert de bal met de borst. Bergþórsson rent richting de bal. Bergþórsson haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Randversson geeft een hoge lob. Karlsson heeft problemen om de bal te vangen. Sölvason onderschept slim de pass. Klungelig pakt Sölvason de bal. Sölvason schiet op doel. Fúsason verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

33e minuut.
Jóason rent richting de bal. Bjarkason geeft een lange en hoge pass. Karlsson heeft problemen om de bal te vangen. Sölvason bereikt de bal nog maar net als eerste. Sölvason draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Heitir Skarfar - Fávísir Æðarfuglar 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Heitir Skarfar 56%, Fávísir Æðarfuglar 44%.
Heitir Skarfar - Fávísir Æðarfuglar 0:1

52e minuut.
Sigurbjörnsson rent richting de bal. Baldursson onderschept slim de pass. Baldursson passt de bal in één keer door. Hilmarsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Hilmarsson schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Hilmarsson raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Guðlaugsson komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Ottósson is nu in balbezit. Ottósson geeft de bal voor. Klungelig pakt Jóason de bal. Guðlaugsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Guðlaugsson draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Guðlaugsson is nu in balbezit. Sölvason rent richting de bal. Guðlaugsson is nu in balbezit. Daar is Guðlaugsson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Guðlaugsson haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Sölvason is nu in balbezit. Guðlaugsson rent richting de bal. Sölvason is nu in balbezit. Guðlaugsson is nu in balbezit. Guðlaugsson haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Heitir Skarfar - Fávísir Æðarfuglar 0:2

86e minuut.
Hrafnkelsson rent richting de bal. Hrafnkelsson geeft de bal voor. Klungelig pakt Jónatansson de bal. Bergþórsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Bergþórsson draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Heitir Skarfar 58%, Fávísir Æðarfuglar 42%.
Heitir Skarfar - Fávísir Æðarfuglar 0:2