Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Volsungur Bjartsýnir Æðarfuglar
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
42% Spel op eigen helft 58%
17 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.1 gemiddelde waardering 17.8
hopeless Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


5e minuut.
Sebastiansson geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ólason zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Þrastarsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Þrastarsson haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Hólmarsson rent richting de bal. Hólmarsson passt de bal in één keer door. Sebastiansson rent richting de bal. Þrastarsson is nu in balbezit. Þrastarsson haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Alexson onderschept slim de pass. Þrastarsson is nu in balbezit. Knútsson is nu in balbezit. Alexson verovert de bal door een tackle van achteren. Alexson schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Þrastarsson probeert de bal aan de voet te houden. Alexson is nu in balbezit. Yngvason legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Alexson is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Þrastarsson kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Indridason passt de bal zonder na te denken. Þrastarsson is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Arnþórsson. Þrastarsson moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Þrastarsson kan niet meer verder spelen. Kristmundsson komt het veld opgelopen.

36e minuut.
Sævarsson met een sublieme pass. Jónatansson rent richting de bal. Jónatansson geeft een hoge lob. Alexson is nu in balbezit. Alexson schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Aronsson passt de bal zonder na te denken. Indridason bereikt de bal nog maar net als eerste. Valgeirsson verovert de bal door een tackle van achteren. Egilsson rent richting de bal. Egilsson haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Volsungur - Bjartsýnir Æðarfuglar 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Volsungur 41%, Bjartsýnir Æðarfuglar 59%.
Volsungur - Bjartsýnir Æðarfuglar 0:1

76e minuut.
Jónatansson passt de bal zonder na te denken. Indridason bereikt de bal nog maar net als eerste. Indridason passt de bal zonder na te denken. Alexson is nu in balbezit. Alexson schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Volsungur - Bjartsýnir Æðarfuglar 1:1

79e minuut.
Ófeigsson verovert de bal door een tackle van achteren. Ófeigsson geeft een hoge lob. Daar is Arnþórsson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Valgeirsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Valgeirsson draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Hólmarsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Hólmarsson passt de bal zonder na te denken. Alexson rent richting de bal. Alexson schiet op doel. Yngvason probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Volsungur - Bjartsýnir Æðarfuglar 2:1

85e minuut.
Dagbjartsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Aronsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Dagbjartsson begaat een overtreding. Dagbjartsson krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Volsungur 44%, Bjartsýnir Æðarfuglar 56%.
Volsungur - Bjartsýnir Æðarfuglar 2:1