Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fjórir Kappar Stuttir Félagar
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
43% Spel op eigen helft 57%
6 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.1 gemiddelde waardering 18.2
poor Schieten weak
poor Passen poor
weak Verdedigen unsatisfactory


16e minuut.
Ingibergsson rent richting de bal. Maríusson rent richting de bal. Maríusson met een sublieme pass. Gottskálksson rent richting de bal. Gottskálksson draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Patreksson bereikt de bal nog maar net als eerste. Patreksson met een sublieme pass. Snorrason bereikt de bal nog maar net als eerste. Snorrason haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Björgúlfsson heeft problemen om de bal te vangen. Patreksson is nu in balbezit. Patreksson schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

35e minuut.
Eysteinnsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Snorrason tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Eysteinnsson is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Björgúlfsson zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Ingvarsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Gottskálksson verovert de bal door een tackle van achteren. Gottskálksson draait met de bal, schiet en ... Hilmarsson werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Fjórir Kappar - Stuttir Félagar 1:0

43e minuut.
Oddsson is nu in balbezit. Maríusson onderschept slim de pass. Maríusson passt de bal met de wreef. Gottskálksson heeft problemen om de bal te vangen. Gottskálksson haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fjórir Kappar 47%, Stuttir Félagar 53%.
Fjórir Kappar - Stuttir Félagar 1:0

56e minuut.
Kárason geeft een lange en hoge pass. Eysteinnsson kopt de bal weg. Klungelig pakt Þorbergsson de bal. Patreksson is nu in balbezit. Patreksson haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Elíasson geeft een lange en hoge pass. Ingibergsson rent richting de bal. Ingibergsson passt de bal met de wreef. Daar is Gottskálksson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gottskálksson haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fjórir Kappar - Stuttir Félagar 2:0

78e minuut.
Patreksson rent richting de bal. Snorrason rent richting de bal. Patreksson is nu in balbezit. Snorrason is nu in balbezit. Snorrason schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Björgúlfsson probeert naar een medespeler te passen. Kárason rent richting de bal. Kárason speelt de bal door. Snorrason bereikt de bal nog maar net als eerste. Snorrason draait met de bal, schiet en ... Hjörleifsson verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fjórir Kappar 40%, Stuttir Félagar 60%.
Fjórir Kappar - Stuttir Félagar 2:0